Harun
Kullanıcı
Aşağıdaki eşitlik doğru mudur?. Doğru ise ispatlayın. Yanlış ise yine ispatlayın.
8 + 8 = 91
Kolay gelsin
8 + 8 = 91
Kolay gelsin

dideM' Alıntı:I I I I I I I I
I I I I I I I I
-----------
I I I I I I I I I I I I I I I I
Yani 8 + 8 = 16
Parmak hesabı))
Ne diyon abiyani doğru ama kısmen yanlış.
dideM' Alıntı:16 olduğu mu doğru parmak hesabı mı sen onu bi söyle bana![]()
Korsan' Alıntı:Bu ne yavAklıma 2 kere 2 = 5 geldi oldum olası matematiğim iyi değildir ben sadece izleyeceğim bu başlığı bakalım kaçmış
![]()
dideM' Alıntı:8 + 8 = 91 demişsin. Ben de 16 diyorum. Bu ne demek, eşitlik yanlış demek)
Yaw gıcık mısın HarunO senin kendi düşüncen. Cevabın doğru ya da yanlış demiyorum. Bekleyip göreceğiz![]()
Cevap istedin ben de 16 dediğime göre cevabı yanlış demişimdir dedim..Bak ne diyor. Aşağıdaki eşitlik doğrumudur yanlışmıdır ?. Bana bunun cevabı lazım![]()
dideM' Alıntı:Yaw gıcık mısın HarunO senin kendi düşüncen. Cevabın doğru ya da yanlış demiyorum. Bekleyip göreceğiz![]()
))))))
Yanlış olduğunu iddia etmedim,
Cevap istedin ben de 16 dediğime göre cevabı yanlış demişimdir dedim..Bak ne diyor. Aşağıdaki eşitlik doğrumudur yanlışmıdır ?. Bana bunun cevabı lazım![]()
Ayyy aaa!
crnkcclr' Alıntı:evet bu eşitlik doğrudur matematiğe değil göz yanılsamasına dayanır
eğer
8+8=91 eşitliğini ters çevirirsek
16=8+8 olur
buda eşitliğin doğru olduğunu gösterir...
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.