H
Harun
Kullanıcı
Aşağıdaki eşitlik doğru mudur?. Doğru ise ispatlayın. Yanlış ise yine ispatlayın.
8 + 8 = 91
Kolay gelsin
8 + 8 = 91
Kolay gelsin
yanlış. yani doğru ama kısmen yanlış. dolayısı ile kabul edemiyorumdideM' Alıntı:I I I I I I I I
I I I I I I I I
-----------
I I I I I I I I I I I I I I I I
Yani 8 + 8 = 16
Parmak hesabı))
Ne diyon abi))) Dur biraz daha düşüneyim o zamanyani doğru ama kısmen yanlış.
Didem önce soruyu oku bence. Bak ne diyor. Aşağıdaki eşitlik doğrumudur yanlışmıdır ?. Bana bunun cevabı lazım kaç parmağın var banane ;DdideM' Alıntı:16 olduğu mu doğru parmak hesabı mı sen onu bi söyle bana
İzle abi izle çok komik olacağa benzer ;DKorsan' Alıntı:Bu ne yav Aklıma 2 kere 2 = 5 geldi oldum olası matematiğim iyi değildir ben sadece izleyeceğim bu başlığı bakalım kaçmış
O senin kendi düşüncen. Cevabın doğru ya da yanlış demiyorum. Bekleyip göreceğizdideM' Alıntı:8 + 8 = 91 demişsin. Ben de 16 diyorum. Bu ne demek, eşitlik yanlış demek)
Yaw gıcık mısın Harun))))))O senin kendi düşüncen. Cevabın doğru ya da yanlış demiyorum. Bekleyip göreceğiz
Cevap istedin ben de 16 dediğime göre cevabı yanlış demişimdir dedim..Bak ne diyor. Aşağıdaki eşitlik doğrumudur yanlışmıdır ?. Bana bunun cevabı lazım
Hhahahha sinir yok tamam.dideM' Alıntı:Yaw gıcık mısın Harun))))))O senin kendi düşüncen. Cevabın doğru ya da yanlış demiyorum. Bekleyip göreceğiz
Yanlış olduğunu iddia etmedim,
Cevap istedin ben de 16 dediğime göre cevabı yanlış demişimdir dedim..Bak ne diyor. Aşağıdaki eşitlik doğrumudur yanlışmıdır ?. Bana bunun cevabı lazım
Ayyy aaa!
aferin ceren en akıllı sen çıktıncrnkcclr' Alıntı:evet bu eşitlik doğrudur matematiğe değil göz yanılsamasına dayanır
eğer
8+8=91 eşitliğini ters çevirirsek
16=8+8 olur
buda eşitliğin doğru olduğunu gösterir...