Bir Soru ile Zindandan Çıkış..

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Zeka Soruları ve Bilmeceler kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Bir Soru ile Zindandan Çıkış.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,004 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Zeka Soruları ve Bilmeceler
Konu Başlığı Bir Soru ile Zindandan Çıkış..
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan epsilon
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
3 kapılı Büyük bir zindanda hapisedildiniz ver geldiğiniz kapı kilitlendi. bulunduğunuz odada açık olarak sadece iki kapı ve kapıların üstlerinde iki papağan var.

Kapılardan birtanesi çıkış kapısı olup sizi özgürlüğünüze kavuşturacaktır. diğer kapı ise bubi tuzaklarıy donatılmış açtığınızda yaşama şansınız olmayan bir kapı. fakat şanslısınız hangi kapının özgürlük kapısı olduğunu papağanlar biliyor. Fakat yabancılarla fazla muhattab olmadıkları için sadece 1 sorunuzu cevaplıyacaklar.

Kapıların üstündeki papağanlardan biri hep doğruyu söylerken diğer papağan ise hep yalan söylüyor ama hangisi doğru hangisi yalan söylüyor bilmiyoruz.

Şİmdi Öyle bir soru sorunki Papağanlardan biri size özgürlük kapısını göstersin 8)

Ö

ölüdeniz

sence arkadaşına çıkışı sorsam hangi kapıyı gösterir diye sorulur...doğru söyleyen tuzaklı kapıyı söyleyeceğini söyler. yalan söyleyen de aynı şeyi söyler... diğer kapıdan çıkarız...

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ben seni lisedeykende bilirim, kopya çekmeyi çok severdin... :D
Doğru cevap kitlenebilir... :mad:

C

catzilla

ben o kadar zeki olmadığım için bilemezdim herhalde... ;D

Ö

ölüdeniz

su perisi' Alıntı:
Ben seni lisedeykende bilirim, kopya çekmeyi çok severdin... :D
Doğru cevap kitlenebilir... :mad:
Nerden bildin yaf ama felsefe dışında bütün derslerden kopya çekerdim bak bu doğru. :D 

catzilla arkadaşım ben sana kopya çekmesini öğretirim ;D

E

epsilon

Kullanıcı
2 Eyl 2008
En iyi cevaplar
0
0
benim de aklıma hiç gelmedi :-\ :-\