S
Vay sitemizde bir seyyah da varmış..Afrika gitmek istediğim yerlerden biridir her zaman cazibeli gelmiştir bana..Biraz da yapım gereği macerayı severim,şöyle Safari falan fena olmazdı..Bu görüntülerin bir de yakın planını görücektiniz bu devede kulak kalır..Real_Factor' Alıntı:Beni bir keresinde Afrikada Somalide dev bir karınca ısırmıştı canım çok yanmıştı...Pek sevmem bu hayvanı ama üstelik görüntüleride çok korkunç...Paylaşım için teşekkürler. :-\
Hele şu evlerimizi basan karıncalar var ya,onlara hiç dokunmayın..Karıncanın olduğu evde bereket olurmuş..Bırakın kendi hallerine her yeri istila edip kafalarına göre takılsınlar.. ;Dbıldırcın' Alıntı:Yaw benim oğlum bunları parmağıyla çıtır çıtır eziyo :naapcam
Kızıyorum ama laf dinlemiyor valla..
Aman sen ne diyosun Tarıksenarist081' Alıntı:Hele şu evlerimizi basan karıncalar var ya,onlara hiç dokunmayın..Karıncanın olduğu evde bereket olurmuş..Bırakın kendi hallerine her yeri istila edip kafalarına göre takılsınlar.. ;Dbıldırcın' Alıntı:Yaw benim oğlum bunları parmağıyla çıtır çıtır eziyo :naapcam
Kızıyorum ama laf dinlemiyor valla..
Bizim evde yüzlercesi vardı hepsini küstürdüm..Şimdi uğramıyorlar ama evin bereketi de azaldı... ;DAman sen ne diyosun Tarık
O karıncalar 5. kata kadar tırmanıyorlar
Ayrıca mutfakta buldukları herşeyi sahipleniyorlar
Ben geçen sene çok çektim bu ufaklıklardan
Yine gelirlerse acımam valla