Bir Çift Yürek

• Konbuyu başlatan mabed528
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde mabed528 tarafından oluşturulan Bir Çift Yürek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,375 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Bir Çift Yürek
Konbuyu başlatan mabed528
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan aysgl12
mabed528

mabed528

Kullanıcı
3 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
16
Ankara
Ben kitabı çok beğenmiştim başka dünyalara alıp götürmüştü sizlere tavsiye ederim.
KİTABIN ADI : Bir Çift Yürek
KİTABIN YAZARI : Marlo MORGAN
YAYIN EVİ VE ADRESİ : Dharma Yayınları P.K. 1358 Sirkeci 34438 İSTANBUL
BASIM YILI : 2000

KİTABIN KONUSU

Aborjin yerlilerinin yaşamlarını ve bu yaşantının aslında bütün insanların ortak bir yaşantısı olduğunu fakat bizim buna ne kadar yabancı olduğumuzu anlatıyor.

KİTABIN ÖZETİ

Amerikalı bir tıp doktoru olan Marlo Morgan gerçek bir olaya dayanan bu kitabında Avustralya’da yaşadığı ruhsal bir yolculuktan bahsetmektedir. Yazar, göçebe bir kültüre sahip Avustralya yerlileri olan Aborijinler eşliğinde, kabilenin kendilerini adlandırdıkları şekliyle ” Gerçek İnsanlarla” birlikte dört ay süren ve çölü boydan boya katettikleri uzun bir yürüyüşe çıkar. Bu süre boyunca, çölün çorak coğrafyasındaki bitkiler ve hayvanlarla uyum içinde yaşamayı öğrenir. Olağandışı insanlardan oluşan bu toplulukla birlikte yaptığı bu yolculukla Morgan, bu insanların 50.000 yıllık kültürlerinin felsefesi ve bilgeliği ile tanışır.

H

hırslı.28

Kullanıcı
16 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
bende okumuştum gerçekten çok güzel bir kitap bende tavsiye ediyorum.

K

kuyako

Kullanıcı
22 Nis 2009
En iyi cevaplar
0
0
Yalova
Gerçekten çok güzel bir kitaptı.Herkese tavsiye ederim

A

aysgl12

Kullanıcı
19 Tem 2010
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
Bende okudum ve insana gerçek anlamda bir şeyler katıyor.Bitirdiğimde ben birçok şeyi fark ettim ve bir başka ben oldum.Herkese tavsiye ederim...