BİLGİSAYARCININ AŞKI - Mutlaka okumalısınız :)

  • Konbuyu başlatan Mavison
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Mizah kategorisinde Mavison tarafından oluşturulan BİLGİSAYARCININ AŞKI - Mutlaka okumalısınız :) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,952 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Mizah
Konu Başlığı BİLGİSAYARCININ AŞKI - Mutlaka okumalısınız :)
Konbuyu başlatan Mavison
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Rapgirly
M

Mavison

Kullanıcı
10 Ağu 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eskişehir
BİLGİSAYARCININ AŞKI

  Sevgili Şeyma artık içimdeki sıkıştırılmış duyguları UNZİP etmenin zamanı geldi.Seni RAM'ımın alamayacağı kadar çok seviyorum.Sana karşı bütün PROTECT'lerim DİSABLE durumda.Seni ilk gördüğüm anda FORMAT'landım.Bütün CACHE'lerim durdu, SHADOW RAM'lerle ayakta duruyorum.

Bana öyle bir SİSTEM transfer ettin ki hiçbir KOMUT artık beni senden ayıramaz.Senden başka her şey benim için BAD COMMANDOR FİLE NAME .Seninle ÇOKLU ORTAMLAR  da dahil, her ortamda mutlu olabileceğime inanıyorum. Senin MEGAHERTZ'in beni ateşliyor.Bakışların beni taa derinden SCAN ediyor.Sana çok güveniyorum,bu mektubumu başkasına FORWARD etmeyeceğini de çok iyi biliyorum.Ben seninle evlenmek istiyorum Şeyma.

Seninle mutlu bir AĞ YAPILANDIRMASI  oluşturmak istiyorum. TCP/IP, NET BEUI, IPX/SPX her türlü protokolde uyuşuyoruz seninle, istediğin zaman AĞ YAPILANDIRMAMIZA Microsoft ağları işlemci ekleyebiliriz. Biliyorum sen benden oldukça gençsin ama tanıdığım iyi bir DONANIMCI var kendimi senin için UPGRADE ettirebilirim. Evleninceye kadar da söz ; sana hiç bir şey İNSERT etmeyeceğim.

Evlenmeden önce DR NORTON  'dan randevu aldım, ikimizde usulen bir VİRÜS taramasından geçeceğiz. Merak etme hiç bilmediğim lisansız SOFTWARE 'lerle ilişki olmadı. Senin için HARDWARE'i taş gibi diyorlar, ancak biliyorsun ki benim için SOFTWARE güzelliği HARDWARE güzelliğinden önde gelir. Şeyma seninle biz çok DVD seyredeceğiz. Sana evlilik yıl dönümünde 24 hızlı REWRİTABLE DVD   alacağım. Pembe slotlu kasamız, içinde nur topu gibi HARDDİSK'lerimiz olacak.

Tatillerimizde ikimizde birer WİNDOWS GEZGİNİ olacağız. Daha sonra da ver elini İNTERNET. Sana güzel görünmek için öyle çalışacağım ki, üç hafta sonra karşına  21 İNCH  plazma ekran gibi çıkacağım. Ondan sonra istersen beni duvarına bile asabilirsin. Akşamları dizlerin üzerinde bir lap top gibi yatacağım. Asla uyku MOD'una geçmiyeceğim Şeyma. Biz seninle ışıkları kapatıp kucaklarımızda KLAVYE sabahlara kadar CHAT yapacağız. Ancak ilk yıllarda senden biraz tasarruflu olmanı isteyeceğim, onun için SCREEN  SAVER standby MOD'u vs. Anlarsın ya azcık dikkatli olmanı isteyeceğim.

Salonumuzun baş köşesine babamın eski 8 MHZ , 10 MB'lık 8088 bilgisayarını koyacağım, malum şark köşeleri bana hep sıcak gelmiştir, yanına da 5,25 'lik DİSKET'ler. O biçim nostalji olacak. Hatta yılbaşı akşamları tetris falan oynayabiliriz. Kendimizi hep geliştireceğiz. Zaman hangi RAM'ı gerektiriyorsa uygulayacağız.

Birbirimizden fikir DOWNLOAD 'unu bir gurur meselesi yapmayacağız. Aramızda ayrı gayrı olmayacak, bu AĞIN SERVER   'ı benim demeyeceğiz hiç bir zaman. Herkes birbirinin sörfüne saygı duyacak. Hadi gel önümüzde paylaşma açılmış bir hayat var. Seni istemek için SERVER'ını gönderen o herifin sitesini CRACK ettim, anasını da HACK edeceğim. Bu geleneklere sadık kalmak istiyorum aşkım.

TV KARTINI  kız tarafı alırmış. Seni , çeyiz sandığındaki emek emek doldurduğun CD ROM 'larla bekliyorum. Ben de sana AMAZON.COM   dan 5 taşlı bir yüzük siparişi verdim bile.
Nikahımızda da REAL PLAYER  çalacak ..
                  HOME PAGE'indekilere de çok selam , her BAYT'ını öpüyorum , CPU 'm daima seninle .
                  NOT : CPU 'm daki bu ateşi hiç bir fan söndüremez . Eğer CONNECTİON isteğime reply etmezsen partitionumu silip BOOT 'uma VİRÜS bulaştıracağım.
 
P

Paradoks

NOT : CPU'm daki bu ateşi hiç bir fan söndüremez .SÜPPERDİ İCERİSİNDE BİLMEDİGİM TERİMLER OLSADA OKURKEN COKK.. GÜLDÜMM... ;D
 
F

feridis

Kullanıcı
7 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
zamane aşkı işte ;D teşkkrler
 
B

buLut

Kullanıcı
29 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
aşkını anlatmanın en zor yolunu tercih etmiş ;D
 
T

tnctrkcell

"Evlenmeden önce DR NORTON
  'dan randevu aldım, ikimizde usulen bir VİRÜS 
taramasından geçeceğiz. Merak etme hiç bilmediğim lisansız SOFTWARE
'lerle ilişki olmadı. Senin için HARDWARE
'i taş gibi diyorlar, ancak biliyorsun ki benim için SOFTWARE
güzelliği HARDWARE
güzelliğinden önde gelir. Şeyma seninle biz çok DVD
seyredeceğiz. Sana evlilik yıl dönümünde 24 hızlı REWRİTABLE DVD 
  alacağım. Pembe slotlu kasamız, içinde nur topu gibi HARDDİSK
'lerimiz olacak. "
;D ;D ;D
 
B

bilge97

Kullanıcı
11 Ara 2007
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
güzeldi kelimelerin komikti  ;D ;D bide sana bişey sorucam bunu sen mi yazdın
 
Üst