Bağımlılık türlerine internet bağımlılığı da eklendi. Önce tüm fotoğraflara bakın. Ardından kendinize ya da evinize bakın. Tek bir fotoğraf bile benziyorsa bizden söylemesi doktora gidin!
Bilgisayar konusunda problem yokta şu telefon acayip bağımlılık yaptı bende bu resimlerde bilgisayar yerine telefon olsa tam ben... Teşekürler su perisi...
En üst katımda oturan komşum 3 tane notebookla oturuyordu pazar günü mutfakta... 5 dk uğradım sadece yüzüme bile bakmadı.. Kendine kahve yap dedi bana Şok olmuş olarak çıktım evden.. bu şahsın birde çocuğu var... inanamadım... Nasıl bir bağımlılıktır bu anlamıyorum ???
4.fotoğraf çok iyi ;D Teknoloji bağımlısı çok insan var,oyun başından kalkmadığı için hastaneye kaldırılanları duymuşsunuzdur.Kendi adıma telefon kullanmıyorum,bilgisayarda da bazen aşırıya kaçtığım oluyor galiba
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.