Bilgi Paylaştıkça Büyür....

• Konbuyu başlatan GulsahToptas
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde GulsahToptas tarafından oluşturulan Bilgi Paylaştıkça Büyür.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,254 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Bilgi Paylaştıkça Büyür....
Konbuyu başlatan GulsahToptas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Kendini Geliştir Ana Sayfasında,Tülay Bilin'e ait "Bilgi Paylaştıkça" yazısını okudum.
Sonra üzerinde düşündüm.Ayrıca okuduğum bir yazı veya konu hakkında düşünmeyi seviyorum  :)

Daha önce buradanda bir çok kez paylaşmıştım.Yazıda da aktarılıyor;
Bilgimizi paylaştıkça,çevremizde ki sevdiklerimizle bunları konuştukça bilgi ürüyor,yeni fikirler,yeni bakış açıları çıkıyor.
Siz hiç bunu düşündünüz mü?
Örneğin benim çok sevdiğim bir arkadaşım kitap okumasını sevmiyor,daha  çok DVD alıp film seyretmesini seviyor.Onunla şöyle bir yöntem geliştirdik;
onun ilgi duyduğu konular hakkında bir şey okursam veya öğrenirsem ona anlatıyorum,oda bana benim seyrettiğim filmler eline geçerse getiriyor ve bende filmleri seyrediyorum.
Bu arada ihtiyacı olan bir okula veya Yardım Derneğine kitap paylaşmanın keyfini yaşadım tavsiye ederim.. :)

Peki siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Paylaşmak istedikleriniz,yeni fikirleriniz var mı?[/
i]

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Çok dogru.
Bir söz paylaşayım bilginin büyümesi ile ilgili yada çoğalması ile ilgili daha sonra tekrar uzun uzadıya yazarım.
Söz şu.
bende 1 lira vardı. sende 1 lira vardı. paraları değiştirdik, yine 1 liramız var. bende 1 bilgi sende 1 bilgi vardı. bilgileri değiştirdik şimdi sende 2 bende 2 bilgi var.
Teşekkürler tekrar yazarım iyi konu vesselam saolasın gülşah.