S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Sağolun artık gözüm arkada kalmayacak)crnkcclr' Alıntı:sularım...
zaten bir ay sürer... döndüğünde yeni bitmiş olur...
İtfaiye araçını çagıracaksın Merdiven felan, çiçeklerime fazla zarar vermeden,rahat rahat sularsınSUNFLOWERS' Alıntı:Duvardaki çiçekler nasıl sulanıyor acaba???? ;D ;D
Benden çok yaşayaşacaksın Cerencim...crnkcclr' Alıntı:sularım...
zaten bir ay sürer... döndüğünde yeni bitmiş olur...
SUNFLOWERS sulayıcı kuşları varmış senin haberin yok mu?su perisi' Alıntı:İtfaiye araçını çagıracaksın Merdiven felan, çiçeklerime fazla zarar vermeden,rahat rahat sularsınSUNFLOWERS' Alıntı:Duvardaki çiçekler nasıl sulanıyor acaba???? ;D ;D
Kuşları olsa ,bize sulayın dermi Nihat!!!ölüdeniz' Alıntı:SUNFLOWERS sulayıcı kuşları varmış senin haberin yok mu?su perisi' Alıntı:İtfaiye araçını çagıracaksın Merdiven felan, çiçeklerime fazla zarar vermeden,rahat rahat sularsınSUNFLOWERS' Alıntı:Duvardaki çiçekler nasıl sulanıyor acaba???? ;D ;D
Bende senin kuşların olduğunu söyledim superisinin değil ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Kuşları olsa ,bize sulayın dermi Nihat!!!ölüdeniz' Alıntı:SUNFLOWERS sulayıcı kuşları varmış senin haberin yok mu?su perisi' Alıntı:İtfaiye araçını çagıracaksın Merdiven felan, çiçeklerime fazla zarar vermeden,rahat rahat sularsınSUNFLOWERS' Alıntı:Duvardaki çiçekler nasıl sulanıyor acaba???? ;D ;D
Nerdeler? :ölüdeniz' Alıntı:Bende senin kuşların olduğunu söyledim superisinin değil ;D ;DSUNFLOWERS' Alıntı:Kuşları olsa ,bize sulayın dermi Nihat!!!ölüdeniz' Alıntı:SUNFLOWERS sulayıcı kuşları varmış senin haberin yok mu?su perisi' Alıntı:İtfaiye araçını çagıracaksın Merdiven felan, çiçeklerime fazla zarar vermeden,rahat rahat sularsınSUNFLOWERS' Alıntı:Duvardaki çiçekler nasıl sulanıyor acaba???? ;D ;D
Nihat çok espirilisin ;D ;Dölüdeniz' Alıntı:Efendim ben ama'yım görememki ;D
;D ;DConqueror' Alıntı:bu çiçekleri sulamaya Kamer Genç bile yetişemez yani bilmiyorum