ben senin bildigin kızlardan degilm..

• Konbuyu başlatan nil_92
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde nil_92 tarafından oluşturulan ben senin bildigin kızlardan degilm.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,058 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı ben senin bildigin kızlardan degilm..
Konbuyu başlatan nil_92
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nil_92
N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
ben senin bildiğin kızlardan değilim demek isterim ama senin hangi kızları bildiğini nereden bileyim? bana da hak ver çünkü yanlış anlamalara bile yanlış anlamlar yüklerken sen; benim alakam bile olmayan alakadarlardan neden sorumluyum? Tamam sana göre biraz sorunluyum ama bil ki gözüne çarpanlar gönlümde yatanlar değildir; zaten benim gönlüme girmek çıkmak değil, orada kalmak zordur. Kalan sağlar bizimdir derken, sağ'dan kastım sendin; sen görünürde belki beni yendin ama kaybetsem de yine de içimdeki bendin.Nasıl atsaydım içimde ki beni.Akla mantığa sığar mı bu?

Neler yaşandı.Ama bitiremedim hiç bir şeyi.İnandırmaya çalıştım.Asıl beni tanıtmaya çalıştım sana.Aslında senin gördüğün gibi değilim ben,senin gördüğün ben değil ki zaten.Başka insanlar,onların düşünceleri,onların ne düşüneceği.Hiç oturup sadece beni ve kendini düşündün mü?Ya da şöyle sorayım hiç beni yargılamadan,sadece beni düşünebildin mi?Kafanda oturttuğun bir "ben" vardım.Ve onu silemedim bir türlü.Neler yaptıysam,neler anlattıysam...Sadece sen varsın derken bile "ben olmasaydım başka biri olacaktı" diyen bir insana neyi nasıl inandırabilirdim ki.

Soğutmaya çalıştın beni kendinden,sen de soğumak istedin benden.Ama kabul et ne sen ne de ben başaramadık bunu.Ne yaptıysan yap sevmiştim bir kere.Canımı yaksan da her gece ağlatsan da bana kıyıp beni terketsen de arkandan şerefsiz desemde sevmiştim seni.

Unutmadan yine inanmasan da İLKTİN.İlk kez senin öpmene izin vermiştim.İlk kez seni sevmiştim.

Şimdi önünden geçerken ilk buluştuğumuz yerde geliyorsun aklıma.Takılıp düştüğümde, taşa saydırdığım da nasıl kahkaha attığın geliyor aklıma yine aynı yerden geçerken.Unutamıyorsun işte böyle.

Seni unutmak için başkaları oldu hayatımda.Seni unutmak için aynı şeyleri başkalarıyla da yaşadım belki.Bi başkasını öpmedim mi seni düşünerek?Öptüm.Sarıldım da seni düşünerek.Ama bu o başkalarını sevdim demek değil ki.Yanındaki yüreğindeki demek değil ki.

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
En iyi bildiğim düzen..
İlk..felan filan...
of be..
Bir ilk olamadım ha

M

mr.Art

Kullanıcı
12 Nis 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
İlk olsan da farkeymiyo kardeş sen işine bak boşver takma :)

S

sürmenaj

Kullanıcı
8 Haz 2011
En iyi cevaplar
0
6
Bursa
İlk olmak erken... Madem ki sevdiğimizle yaşlanmak istiyoruz hayatımızda, öyleyse erken olmayı değil, geç olmayı; ilk olmayı değil, son olmayı hayal etmeliyiz. ;)

Ama parçanın fikri apayrı. Her cümlesinden aşk damlıyor. Kırılmış bir kalbin, her şeye rağmen kıran için çarptığı görülüyor. Ama yine de bazı şeylerin gerçekleşmesi için -unutmanın mesela-, başka insanları kullanmak oldukça yanlış bana göre. Severmiş gibi rol yaptığımız o insanları, günün birinde "olmuyor" diyerek yanlız bıraktığımızda, başakarının bize yaşattıklarını onlara yaşatmış olmazmıyız? O "olmuyor" neyin olmadığını belirtior acaba? Bu, bir bencillik değilmidir?

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Evet ya ber insanın doğasında bencillik vardır...
Önemli olan bunu kontrol edebilmek dizginleri fazlaca kaptırmamaktır.

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
sürmenaj' Alıntı:
İlk olmak erken... Madem ki sevdiğimizle yaşlanmak istiyoruz hayatımızda, öyleyse erken olmayı değil, geç olmayı; ilk olmayı değil, son olmayı hayal etmeliyiz. ;)

Ama parçanın fikri apayrı. Her cümlesinden aşk damlıyor. Kırılmış bir kalbin, her şeye rağmen kıran için çarptığı görülüyor. Ama yine de bazı şeylerin gerçekleşmesi için -unutmanın mesela-, başka insanları kullanmak oldukça yanlış bana göre. Severmiş gibi rol yaptığımız o insanları, günün birinde "olmuyor" diyerek yanlız bıraktığımızda, başakarının bize yaşattıklarını onlara yaşatmış olmazmıyız? O "olmuyor" neyin olmadığını belirtior acaba? Bu, bir bencillik değilmidir?
sana katılıyorum ama son olmak değilde ilk ve son olmak  ::)