BEN NEYİ BAŞARDIM?

  • Konbuyu başlatan Mustang
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kim, Neyi, Nasıl Başardı? kategorisinde Mustang tarafından oluşturulan BEN NEYİ BAŞARDIM? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 25,093 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kim, Neyi, Nasıl Başardı?
Konu Başlığı BEN NEYİ BAŞARDIM?
Konbuyu başlatan Mustang
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mustang
M

Mustang

Kullanıcı
28 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
mustang-serpil.blogspot.com
Ben kendimle ilgili neyi başardığımı anlatmak istedim .Ben birbuçuk yıl öncesine kadar kendimle ilgili bir çok sorunu olan ve neyapacağını bilemeyen az daha anti depresanlara sığındığım bir sırada secret kitabıyla tanışan ve kendi sırırmı çözmeye başlamış bir insanım .Ben kendimi okardar ihmaletmiş bir kenarda ilgisiz ve alakasız bırakmıştım ki sorunların yıllarca üstünü örtmüş ve çok kalın tabakalar halinde birikmesine yol açmıştım .Artık sorunlar beni rahatsız etmeye bir yerlerden patlak vermeye başlamıştı 30 yaşımdan sonra bir çok şeye alerjim çıkmaya başladı .Benim daha önce hiç farkında olmadığım fobilerim korku halinde beni yormaya başladı .Enson olarakta kayınvalidem 3 yıl önce bizimle yaşamaya başlayınca ben neredeyse kafayı yeme noktasına geldim .Ayrıca annem MS hastası artık hastalık zor evresinde onula ilgilisıkıntılarda var .Kendimi boğuluyormuş gibi hissettiğim bir anda secret kitabını okudum.
İşte benim kendimle tanışmam ve kendimi bulma başlangıcım.Ben içimdeki beni okadar ihmal etmişimki hala üstünde çalışıyorum ve içimdeki beni 20li yaşlarına ancak getire bildim çok zorlandığım anlarım oldu çok çalışmam ve yıkmam gereken tabuları yıktım .EFT ile tanıştım EFT duygusal özgürleşme tekniği bir çok kişi benimle dalga geçti bankacılık işlemleri mi diye ama yılmadım.Çocukluğumla ilgili beni etkileyen olaylarla başladım önce benim hatırladıklarımla sonra filim metodunu kullanarak geçmişe gidip gelerek geri dönüşler yaparak hatırladıklarımla hepsine EFT yapmaya başladım .Annelerin nekadar önemli olduğunu bir insanın hayatını nekadar çok etkilediğini gördüm anneme çok kızdım çok söylendim aramız çok kötü oldu ve ben şimdi bunları sanki çok kolay yapabilmişim gibi anlata biliyorum ama cidden çok zorlandım ve sonuç anneme eskisi kadar kızgın değilim artık .
Kendimi geliştirmek için elimden gelen herşeyi yaptım ve devam ediyorum .Bir yıldır başka bir sitede yazıyordum ve orada çok değerli dostluklar kurmuştum ancak kişsel hırsların kişsel gelişimin önüne geçtiğini görünce sanal ortamda da olsa insanların karşısındakini incitmesi oradan kendi istegimle ayrılmama neden oldu.Kavgalrdan ve hırslardan çekişmelerden hoşlanmıyorum.Ben kendimle uğraşıp öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum ve benim yaşadıklarımı anlatığım zaman belki benzer bir yan bulan insanlara yadımcı olsun istiyorum dünyadayalnız olmadıklarını kendileri gibi benzer birşeyler yaşayan inanlarında var olduklarını görsünler istedim.
Siteden ayrıldıktan sonra canım kızım bana blog açtı şimdi blogumda içimden geldiği gibi yazıyorum .Derken sizin siteyle tanıştım çok hoş bir site kendimi hiç yabancı hissetmedim sitenizi hala okumakla meşgulüm .Burada çok güzel dostluklar kuracağıma inanıyorum sizlerden öğreneceğim ne çok şey var.
herkesin yolu aydınlık ve açık olsun. :)

 
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Güven ve inancınız için teşekkürler. Ayrıca içtenliğiniz içinde ayrı teşekkürler.
Siz bu kadar yakın hissederek paylaşabildiğiniz için sadece ufak bir noktada sizi uyarmayı borç bilirim;
Sanal dünya, yaşamın pembe yüzü değildir.
Çevrenizde nasıl çok sevdiğiniz, görmekten mutlu olduğunuz ya da tam tersi hiç hoşlanmadığınız, gördüğünüzde sıkıldığınız kişiler varsa, bu dünyada aynı şekilde olması kaçınılmaz. Reelde, birlikte olmadığınız insanı uzaklaştırma, görüşmemeye karar verip, uygulama lüksünüz vardır ama sanalda bu şansınız yoktur.
Sonuçta bir site kullanıyoruz, paylaşımlarda bulunuyoruz, ve giderek tanışıyoruz, samimileşiyoruz. Bizimle aynı fikirde olanlar, olmayanlar, aynı duygu düşünceleri paylaşan, paylaşmayan, benliğini dayatan, bazı kişisel problemleri nedeniyle ters davranışlarda bulunabilen, anlayışlı olan olamayan, kendisini iyi ifade eden, edemeyen, vs vs... insanlar topluluğuyuz.
Yani reel yaşamdan farkı yok.
Bu nedenle lütfen çok fazla beklenti içine girmeyin, çünkü reelde karşılaştığınız sorunlar, sanal dünyada da mutlaka karşınıza çıkacaktır. Her seferinde uzaklaşmak, farklı bir yeni ortama girmek çözüm değildir.
Güzel bir idealiniz var;

Ben kendimle uğraşıp öğrendiklerimi paylaşmak istiyorum ve benim yaşadıklarımı anlatığım zaman belki benzer bir yan bulan insanlara yadımcı olsun istiyorum dünyadayalnız olmadıklarını kendileri gibi benzer birşeyler yaşayan inanlarında var olduklarını görsünler istedim.
Bu site çatısı altında hemen herkesin istediği, aradığı budur.

Ve ben, bu paylaşımınızda EFT konusu ile çok ilgilendim. Bizlere yararlı olacağını umduğum bu konuda bilgilerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Teşekkürler. :)
 
M

Mustang

Kullanıcı
28 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
mustang-serpil.blogspot.com
Zeynep'ciğim değindiğin konu benide rahatsız ediyor ancak konunun benimle ilgisi yoktu ben kişisel gelişim ortamında insanların birbiri ile çatışmalarından rahatsız olup ayrıldım .Orada edinmiş olduğum dostlarımla hala görüşüyorum .Burada elbeteki normal hayataki insanları göreceğiz veonlar olmasında demiyorum .Ancak hırslarından arımış gibi görünen bir kaç kişinin hataları bir çok kişinin siteden ayrılmasına neden oldu.Bu sitede gördüğüm uyarı mekanizması orada pek işlemiyordu .
Elbete EFT konusunda yazılar ve kendimdeki gelişmeleri sizinle paylaşmak istiyorum bana çok faydası oldu umarım isteyenlerede faydalı olur.
 
Z

Zynep

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Teşekkürler. :)
Ayrı bir konu halinde yayınlarsanız, daha çok yararlanacağımızı düşünüyorum sevgili Serpil.
 
S

selma444

Kullanıcı
21 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
hollanda
Ben kisisel gelismeyi onemli buluyorum, kuru bilgi sahibi olmak bence insani gelistirmiyor.Cevremde yeterince KURU insanlari gordum ve kendilerini kisisel olarak gelistiremedikleri icin hayata etkileride olumsuz oluyor.Bu yuzden bu yaziyi ben cok sevdim, bence gelisme, kisisel gelisme ile basliyor !
 
M

manas

Kullanıcı
6 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
Mustang baştan beri yazılarını ve yorumlarını okuyor, beğeniyorum. Birşeyler öğrenebileceğimi düşündüğüm birisin, bu yazıyı okuyunca çocukluğuma ve babama gittim.
 
M

Mustang

Kullanıcı
28 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
mustang-serpil.blogspot.com
Selma ve manas ilginize teşekür ederim.
Ben kendimle ilgili çalışmalarımda bayağı bir yol kat ettim ancak daha çok şeyde yapmam gerekiyor.
Dün  para ile ilgili bir çalışma yaptım .Para ile ilgili blokajlarımı kırmaya çalışıyorum .
Bizlere ne çok para ile ilgili sınır koymuşlar meğerse .Öncelikle ana hatları ile onları belirledim .
Bu günde temizlik ve serbest bırakma çalışmaları yapacağım bakalım sonuç ne olacak sizlerle paylaşırım. :)
 
M

Mustang

Kullanıcı
28 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
mustang-serpil.blogspot.com
Para ile ilgili çalışmalarımı henüz bitiremedim ,ancak yaptığım kadarı ile ilgili çok faydasını gördüm.
Bu ara yaşadığım bazı olayları bu çalışmadan önce yaşamış olsaydım çok üzülürdüm.
Bu olay beni teğet geçti.
İnsanlara söylemek istediğim şeyleri net ve karalı bir şekilde söyleye bildim kendimi çok rahat ifade edebildim ve benim isteklerimi açık ve net bir şekilde kabul etmek zorunda kaldılar .
Bu benim zaferim gibi bir şey oldu.
Ben kendimi bir zamanlar para benim için önemli değil yaşamak için araç hiç bir zaman amaç olamaz diye ilke olarak almıştım .
Bu paranın araç olmadığını bana çok zorlanarak öğrenmeme neden oldu .
Para önemli yaşamak için dilekleriniz için ve parayı seveceksiniz .
Onu küstürürseniz sizden kendini bir çeker toparlamanız zaman alır benim gibi.
Yaptığım bu çalışmalarda bana ailemden en çokta annemden çok kalıplar yerleşmiş.
Onlarla uğraşıp çözdükçe rahatladım şimdi devam etmeliyim .
Bu ara çalışmalar yaparken hayal etmekte ne kadar zorlandığımı fark etmiştim, şimdi bu çalışmalardan sonra hayal gücüm tam kapasite çalışmaya başladı ve süper hayaller kuruyorum neredeyse elle tutulacak kadar gerçekler.
Ben hep bir kitap kafe açmayı istemiştim ve bu hayal sanki gerçekmiş gibi gözümde canlana biliyor .
Ben kendime iki yıl gibi bir hedef koydum ve bu iki yıl içinde kendimi geliştirip istediğim kafeyi açmayı planlıyorum.
Bu güzel bir gelişme benim kendimle ilgili planlarım yarının ötesine geçemiyordu.
Şimdi iki yıllık bir planım var ...
Ayşe Kulin'in dediği gibi geleceğin hikayesi geçmişte yazılır.
Bende geleceğimin hikayesini bugün yazmaya başladım. :)
 
M

Mustang

Kullanıcı
28 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
mustang-serpil.blogspot.com
Yarın hayataki en büyük başarım canım kızım 25 yaşına giriyor.
Biz onunla daha doğmadan çok çektik içinde hiç birşey durmayan bir anne idim ve bebeğimde zamanında ancak düşük kilolu doğdu 1,850 gr. çok çetin bir yolculuk yaşadık .
Hayatımın en zor iki yılı drların iyi bakılmazsa öleceğini söylemesi beni çok korkutmuştu ancak ben çok iyi baktım .
Herkes eline almaktan bile korkarken ben onu kocman bir bebekmiş gibi sarıp sarmalıyordum .
Koynumdan hiç ayırmadan nefesini bile dinleyerek büyüttüm.
Şimdi kocaman bir kız oldu ve onunla her zaman gurur duydum ,canım iyiki varsın ve benim kuzumsun.
Her zaman çok farklı bir çocuk oldu ve kendi fikirleri oldu .
Bazen benim bile ondan neçok şey öğrendiğime şaşırdığım zamanlar oldu .
Hayata ne yapacağını biliyor ve o her zaman çevresinde örnek alınan biri oldu.
Canım kızım iyiki doğdun ve benimlesin . :laylaylom :eglen :eek:pucuk
 
H

Harun

Kullanıcı
29 Şub 2008
En iyi cevaplar
0
36
İstanbul
leftinthedark.wordpress.com
Mustang' Alıntı:
Yarın hayataki en büyük başarım canım kızım 25 yaşına giriyor.
Biz onunla daha doğmadan çok çektik içinde hiç birşey durmayan bir anne idim ve bebeğimde zamanında ancak düşük kilolu doğdu 1,850 gr. çok çetin bir yolculuk yaşadık .
Hayatımın en zor iki yılı drların iyi bakılmazsa öleceğini söylemesi beni çok korkutmuştu ancak ben çok iyi baktım .
Herkes eline almaktan bile korkarken ben onu kocman bir bebekmiş gibi sarıp sarmalıyordum .
Koynumdan hiç ayırmadan nefesini bile dinleyerek büyüttüm.
Şimdi kocaman bir kız oldu ve onunla her zaman gurur duydum ,canım iyiki varsın ve benim kuzumsun.
Her zaman çok farklı bir çocuk oldu ve kendi fikirleri oldu .
Bazen benim bile ondan neçok şey öğrendiğime şaşırdığım zamanlar oldu .
Hayata ne yapacağını biliyor ve o her zaman çevresinde örnek alınan biri oldu.
Canım kızım iyiki doğdun ve benimlesin . :laylaylom :eglen :eek:pucuk
mutlu yıllar dilerim  :eglen
 
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Mustang' Alıntı:
Yarın hayataki en büyük başarım canım kızım 25 yaşına giriyor.
Biz onunla daha doğmadan çok çektik içinde hiç birşey durmayan bir anne idim ve bebeğimde zamanında ancak düşük kilolu doğdu 1,850 gr. çok çetin bir yolculuk yaşadık .
Hayatımın en zor iki yılı drların iyi bakılmazsa öleceğini söylemesi beni çok korkutmuştu ancak ben çok iyi baktım .
Herkes eline almaktan bile korkarken ben onu kocman bir bebekmiş gibi sarıp sarmalıyordum .
Koynumdan hiç ayırmadan nefesini bile dinleyerek büyüttüm.
Şimdi kocaman bir kız oldu ve onunla her zaman gurur duydum ,canım iyiki varsın ve benim kuzumsun.
Her zaman çok farklı bir çocuk oldu ve kendi fikirleri oldu .
Bazen benim bile ondan neçok şey öğrendiğime şaşırdığım zamanlar oldu .
Hayata ne yapacağını biliyor ve o her zaman çevresinde örnek alınan biri oldu.
Canım kızım iyiki doğdun ve benimlesin . :laylaylom :eglen :eek:pucuk

Birlikte mutlu senelere Mustang.  :)
 
M

Mustang

Kullanıcı
28 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
mustang-serpil.blogspot.com
Bu günlerde hayatımdaki bazı güvendiğim dallara karlar yağdı ancak ben kardan nefert ederdim .Bu sene karları bile biraz seviyorum.
Bu kar yağan olayda kendimle ilgili yaptığım çalışmaların çok faydalarını gördüm içimde çöküşler yok oluşlar yaşamama rağmen kendimi güçlü ve ne yapacağını bilen kendince kararları olan bir olarak çok sağlam buldum sanki önümdeki sis perdesi aralandı ve ben ufkumu göre bildim.
Bizim toplumumuzda aileler çocuklarını birey olarak yetiştirmiyor sadece kendilerinin dediklerini yapacak emir kulları arıyorlar .Birey olamayan toplumda kısır döngü içinde çelişkilerle ne yapacağını bilemez şekilde devinip duruyor.Farkında toplumlarda önce birey sonra toplum olduğu için kimse kimseyi yönlendirp yönetemiyor .Toplumun en küçük birimi aile ilişkilerinin insanlar üstünde çok önemi var .Güçlü aile yapıları içinde sıkışıp kalmış kendi kimliğini bulamamış ne çok insan var bu gün.
Ben kendi gücümün farkına vardıktan sonra gerçi daha öncede başkaldırışlarım oldu ancak onlar birer patlayıştı .Bu kendimin ve gücümün farkına varmak ve kendimi geliştirmek için çaba harcamak oldu .
Benim kendimle olan yolculuğumdaki başarılarımın meyvelerini  topladım.Olaya vereceğim kötü tepki ye daha sakin ve kendinden emin bir duruş sergiledim .Benim bu tutumuma alışık olmayanlar önce kabul ettim zannettiler ancak kelimeleri yerinde kullanışım  kendilerini kötü hissetmelerine neden oldu ve bu beni  ben çok beğendim .Haklıyken haklı çıkmak çok hoşuma gitti .Ben eskiden verdiğim ani tepkiler yüzünden haklı iken haksız çıkardım ve çevremde bunu çok güzel kullanırdı .Böyle olaylarda boğazıma bir yumru otururdu .bu olayda yumru başkalarının boğazına oturdu .Bende sıcağına sıcak EFt yaparak içimde biriktirmeden olayın etkisini üstümden attım .Bu olay içi eskiden olsa ne çok olumsuz duyguyu içimde katmerlendirirdim ancak şimdi farklı baktığım için çok kötü düşünmüyorum ve olay çok güzel ve benim yararıma gelişecek sinyaller yaymaya başladı.İki ben arasındaki farklar olayın farklı sonuçlanmasına sebep olacak eski ben şimdiye köprüleri yakıp yayan kalmıştı  şimdiki ben güçlü ve kendinden emin bir yolda gidiyor köprülerim  hala sağlam.
 
S

spiritualsigns

Sizi tebrik ediyorum.. bende 1996-2001 yılları arasında Panikatak tedavisi gördüm ve o dönemlerde bu tarz alternatif tıp önerileri sunulmuyordu.. eski nesil antidepresanlarla ruh gibi salınıyorduk..  ancak eft nin teknik olarak bilmeden uygulamaya sokmak imkansız mutlak bir önbilgi uygulama şekli hakkında fikir sahibi olmak gerekiyor..

Telkinleriniz çok güçlü bu sebeple aşamayacağınız sorun olmadığına inanıyorum.. hayattaki duruşunuzda başarılar dilerim..
 
M

Mustang

Kullanıcı
28 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
mustang-serpil.blogspot.com
İlginiz için teşekür ederim.Ben kişisel gelişim yazılarında EFt ile ilgili biraz teknik açıklamada yaptım.EFT güzel ve uygulanması basit bir teknik ancak ilerledikçe derinleştiğini fark ediyorsunuz çok hoş gelişmeler  oluyor hayatınızda.Bu tekniği bazı pisikologlarda kullanıyor sonrunu tesbit ettikten sonra EFT ile yok edebiliyorlar.
 
O

okan22

Kullanıcı
25 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
tebrikler. deneyimlerinizi bekliyoruz. 
 
M

Mustang

Kullanıcı
28 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
mustang-serpil.blogspot.com
Bu günlerde dinlenme dönemindeyim .
Bazen hiç birşey yapmadan sadece kendimi dinliyorum ve sakin ve huzurlu durmaya çalışıyorum...

Bu dönem geçip yeniden devreye girdiğimde başardıklarım bende çok olumlu etkiler yapıyor...

Şimdi çakra olaylarına araştırmaya başladım ...Eft ile birleşince ne güzel açılımlar olacak kimbilir...

Dün biraz araştırdım çakra açma olayını ve ben EFT ile zaten bazı blokajlarımı yıkmışım ve bazı çakralarım açılmış ...

Bir türlü tesbit edemediğim içimde bir yerlerde saklanmış bir direncim var onuda bulsam ne çok şeyi aşabileceğim...

Üst kısmı talan ettim sırada derinler var derine indikçe sorunlar ve çözümler yana yanalaraşamak daha kolay olacak ...

Ben iki yıldır yeniden yazamya başladım ...

Kendime çeşitli defterler yaptım ,acılarımı sarı kaplı bir deftere yazıyorum daha sonra onları yırtıyorum veya yakıyorum ...

İçimdekileri biriktirmiyorumve benden akıp gitmesini sağlıyorum .Yakmadan önce okuyorum ve bende bıraktığı duygulara EFT yapıyorum ...

Bana çok faydası oldu derinlere işlemeden hallediyorum ...

Birde mavi kaplı defterim var internete okuduğum beğendiğim yazıları kaydediyorum arasıra okuduğumda bilgilerim tazelenmiş oluyor...

birde başka bir sitede günlük yazıyorum ...ara sıra başa dönüp okumak bana iyi geliyor .Bloğuma yazıyorum .

Mustang rüzgarını estiriyorum içimdekileri öyle döküyorumki yakında şeffeflaşacağım...

Yaızı yazmayı okuldan sonra bırakmıştım ancak yemek tarifi almak için birde liste yapmak için kullanıyordum ...

Buda bende çok sıkıntı yarattı kendimi konuşarak daha iyi ifade ederken yazarken ifade etmekte zorlandım .

Bzaı kelimeleri yazarken zorlandım ve yazarak bir çoğunu aşmaya başladım ...

Yazı hem beynin kulanılmayan bölümlerini geliştiriyormuş hemde geriye dönüşlerinizde kendinizi size daha net gösteriyor...
 
K

karagün

Selam : )
Açmış olduğunuz bu köşeyi şu an okudum.Oldukça dikkatimi çekti.
Duygu ve düşüncelerinizi gerçekten güzel aktarmışsınız teşekkürler. 
Sanal ortam bile olsa güzellikleri paylaşabilmek karşınızdakilerle doğru iletişimler kurabilmek  önemlidir .
Sanırım siz bunu başaranlardansınız?
Evet bende düşüncelerimi bazen (makale tarzı ,bazen şiir tarzında ) not tutar kaydederim.
Kurmuş olduğumuz kendimize ait bir siteyi(sosyal,kültürel ve eğlence konuları içeriyor) üç yılı aşkın süredir yönetiyorum.
Tabii forumda farklı düşünceleri savunan farklı farklı kişilerle tanışıyor(üye),kaynaşıyor fikir alış verişi yapıyorsunuz. ..
Tartışmaları kavga haline getirmeden,karşınızdakileri kırıpdan- incintmeden yazarak fikirlerinizi paylaşmayı ,
ortak bir noktada buluşmayı öğreniyorsunuz...
Bu yönden forumlarda yazmayı yararlı buluyorum.
(Tabii chat odası konumunda geyik yapılan forumlardan değil !bilgi ve seviyeli iletişim ortamı kutulabilen forumlardan bahsediyorum)
Ki "KendiniGeliştir.Com" da buna güzel bir örnektir. Burada bende yeni yazmaya başladım.
Özellikle kişisel gelişim yazılarını çok beğeniyorum.
Bana göre "Başarmak" çok göreceli bir kavram.
Aslında başarmak istediğim o kadar çok şey var ki  ulaşamıyorum...
Çoğu yarım kalıyor,zaman zaman  umutlarımın kırılıyor...
Ancak bu durum yaşama dik olarak olarak bakmama yine de engel olamıyor.
Çaba gösterttiğin sürece başarılısındır.
"Her şey olacağına varır "mantığını bir tarafa bırakarak azim ve kararlılık içerisinde  inanarak hareket edildiğinde zaten başarmışsın demektir.
Dolayısıyla başarıya sınır koyamayız.Son ana kadar mücadele etmekte başarmaktır...



 

 
G

GulsahToptas

Kullanıcı
17 May 2006
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
gulsaht.blogcu.com
Amacım yazdıklarınız üzerine yazmak değildi Mustang.

Fakat elimde değil, kim kendini tanıdığında, kendinde ki cevherin farkına varırsa; bu kişiye hayranlık  duyuyorum.
Hoşuma gidiyor paylaşımlarını okumak, başarılarını buradan okumak.
Çünkü çook önemli yazdıkların hepimiz için...başarı da paylaştıkça büyür...her deneyim bir diğer başarıya bir adımdır fikrimce...

Kendi başarını bulman, paylaşman ....hep daim olsun....
 
M

Mustang

Kullanıcı
28 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
mustang-serpil.blogspot.com
Teşekür ederim güzel sözleriniz için .Bencede başarı çok görecelidir ,bizim başarılı olmak adına ne istediğimizdir bizi başarıya götüren ...

Ben bu aralar kendimi bulma yolundayım ve henüz başındayım ...kendimle karşılaştıkça  bazen kendim bile şaşırıyorum yaptıklarıma demek ben ne çok şeyi başarma gücüne sahipmişim diye düşünmeme neden oluyor...

Birde kendimi buldukça hayatımın ve hayatımdaki herşeyin sadeleştiğini hissediyorum ...Gereksizleri çıkarınca detaylardan kurtuluyorum ve özgürleşiyorum,isteklerim daha netleşiyor ve hedeflerimi daha kolay seçebiliyorum...

Kişisel gelişim konularında hala kat etmem gereken çok yol var ancak başlamak bile bana çok şey kazandırdı...

 
Üst