Yıl 2010: Dünyanın En Akıllı İnsanı, dünya liderlerine yönelik eğitim programını başlattı... Yıl 2005: Türkiye'deki faaliyetleri devam eden Erdal Demirkıran, dünyaya açılmaya hazırlanıyor... Yıl 2002: Dünyanın En Akıllı İnsanı Özel Okul, Kolej, Dershane, Şirket, Belediye, Siyasi Partiler.. gibi kurum ve kuruluşlarda "dahi" yetiştiriyor. Bugün: Erdal Demirkıran hayatı ve kendini alabildiğine seviyor. Dünyayı değiştirmeye çalışıyor...
diyor.. Kitabı okuyan varsa eğer hani özellikle de Belediye, Siyasi Partiler gibi kurum ve kuruluşlarda yetişen dahiler kimdir diye önemli bir konuya takılmış bulunmaktayım.. Fırsat bulursam merak ettim bu kitabı okumak isterim.. "Ben Dünyanın En Akıllı İnsanıyım" demeyi ne kadar çok isterdim ama işte itiraf ediyorum değilim
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.