BEDEL

• Konbuyu başlatan rallas
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kişisel Gelişim Yazıları kategorisinde rallas tarafından oluşturulan BEDEL başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,223 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kişisel Gelişim Yazıları
Konu Başlığı BEDEL
Konbuyu başlatan rallas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
R

rallas

Kullanıcı
22 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
Mersin
Hayatımızda başımıza kötü bir olay geldiğinde çoğumuz demişizdir ya ben bunları hakedecek ne yaptım diye?bilerek veya bilmeyerek yaptığımız hataların günahların cezası olabilirmi bu acaba.Ah tutarmı gerçekten hani derler ya alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste doğrumu sizce.Hepinize iyi seneler diliyorum.MUtluluk yağmurlarıyla ıslanın

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Ben konudan bişe anlamadım.
Baştan sona farazi, acaba acaba acaba, bende acaba bu konuya cevap vermeliyim diye düşündüm ama.
Neticede yazıyorum.
Ne dedim ? Bu konudan bişe anlamadım.

Birde burasını anlamadım.
rallas' Alıntı:
Hepinize iyi seneler diliyorum.MUtluluk yağmurlarıyla ıslanın
Sanırım takvimlerimiz farklı.

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
17 ) Forumda "DİN, FUTBOL ve SİYASET, IRK" gibi konular polemik yaratmaya bir tetikleyici olduğundan dolayı, bu konular üzerinde başlık açmak ve bunları kullanarak forumun refahını bozmak, kesinlikle yasaktır. Bu tür mesajlar veya konular forum yetkililerince derhal silinebilir.
Kurala uygun olmayan kısımlar tarafımdan silinmiştir.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
maxMESA' Alıntı:
Diyor ki ;

Başımıza gelen olaylar, daha önce başkalarına yaptığımız kötülüklerin bize yansıması olabilir mi ?
Evet doğru açıklamışsın Harun
Rallas 'ın açmış olduğu konu din platformuna uygun bi konu,ister istemez o yöne akacak
yapacağım yorum konu gereği forum kurallarına aykırı olacağı için  :-X