Bazi konularda onerilerinize ihtiyacim var...

• Konbuyu başlatan mr lonely
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde mr lonely tarafından oluşturulan Bazi konularda onerilerinize ihtiyacim var... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,854 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Bazi konularda onerilerinize ihtiyacim var...
Konbuyu başlatan mr lonely
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan deli
M

mr lonely

Kullanıcı
1 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
selam arkadaslar
oncelikle konuya girmeden once boyle yararli bir forumu hazirlayan herkese tesekkur ederim...
benim sorunum kendimi ifade etmekte zorlaniyorum ve sosyal birisi degilim,arkadas cevrem cok az ve sohbet ortamlarina ayak uyduramiyorum hem cekingenlik hemde guvensizlikten olsa gerek konusmakta cok zorlaniyorum. kolay kolay herkese isinamiyorum ve arkadaslarimla dialog kurmakta zorlaniyorum ornegin ingilizce biliyorum soylenenlerin %80 ni anliyorum ama ben konusmaya baslayinca takiliyorum karsimdakini anliyorum ama ben kendimi ifade edemiyorum anlamadagimdan degil sadece o cumleyi kurmakta zorlaniyorum baskasindan duydugumda aa ne kadar basitmis neden ben boyle soyleyemedim diyorum kendi kendime..benim sizlerden ricam kendimi bu konularda ilerletmem icin neler yapmam gerekiyor ve normal hayatta cok pasif biriyim hem gozuacik atik olmak istemisimdir ama malesef bir turlu basaramadim...birde okudugumu anlayamiyorum hemen unutuyorum internette gazete ve bazi forumlarda yararali seyler okuyorum kitap okumuyorum cunku okusamda anlayamiyorum kendimi kitaba odaklayamiyorum ....
tavsiyelerini bekliyorum herkese simdiden cok tesekkur ederim...

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Yaptığın işi sorabilir miyim sakıncası yoksa?
Kaç kişilik bir ortamda çalışıyorsun mesela,çalıştığın ortamı biraz anlatır mısın

M

mr lonely

Kullanıcı
1 May 2011
En iyi cevaplar
0
0
deli' Alıntı:
Kaç kişilik bir ortamda çalışıyorsun mesela,çalıştığın ortamı biraz anlatır mısın
elektrikciyim calistigim ortamda yaklasik 25 kisi var tabii bizim bulundugumuz departmanda bu kadar kisi var sanayi ortami oldugundan diger islerle ugrasanlarda cok ortam boyle sosyal faliyet yok bir tek ofiste internette takilabiliyorum...

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Sosyal faaliyet derken bir arkadaşla toplanıp bir yerler gitme gezmek mi.. Yok sa özellikle kız arkadaş mı?

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
mr lonely' Alıntı:
deli' Alıntı:
elektrikciyim calistigim ortamda yaklasik 25 kisi var tabii bizim bulundugumuz departmanda bu kadar kisi var sanayi ortami oldugundan diger islerle ugrasanlarda cok ortam boyle sosyal faliyet yok bir tek ofiste internette takilabiliyorum...
Peki işyerinde ki kişilerle arandada  bu duurm böylemi... Eğer öyle değilse sadece bir kaç gününü değişik geçirmek adına aralarından birinin küçük çaplı herhangi bir organizasyonun katılabilirsin :) Bir kaç defadan sonra seni senden başka şikayt etmen biri olduğuna görürsün umaım :)
her fıraatı değerlendir.. Gel akşam berbaer bir yre gidelim bişe alıcam diyen bir akadaşı bile geri çevirme şu günlerde.. ortam değğişikliği sorununa geniş açıyla bakmanı sağlar abi ya :)
Burada daha bilgili kişiler var umaım bir ik çift laf onlarda ederlr :)
sen anlamaya devam et ama :)