L
lilaslmn
ucuz bir romandan fırlamış silik yüzlü birer kahramandık seninle.ne konuşmalar bize aitti,ne de duygular.bize ait olan birşey vardı: o da görmezden geldiğimiz,belki de umursamadığımız yalanlarımız...güne başladığımız ilk dakikalarda başlıyordu kandırmacalar.günaydın derken bile biz, biz değildik sanki.düşlerimizdeki insanla sevişiyor ve aynı yatakta başka yüreklere savrularak dalıyorduk uykulara her gece..biz kimdik..son günlerde o kadar çok düşünüyorum ki bu soruyu.kendimle başbaşa kaldığım dakikalarda, yüzleşmekten korktuğum bir içtenlikle cevap bulmaya çalışıyorum...veda etmekten korkacasına ürkek adımlarla yürüyorum yalnızlığıma.içinde sen olmadığın dakikaları düşünüyorum sonra.garip bir hüzün yerleşiyor yüreğime.anlıyorum ki,varlığın hapsolmuş benliğime.sensiz bir hayatın güzden kalma yapraklardan farkının olmayacağını düşünüyorum ve utanıyorum kendimden.ne sen hakettin böyle bir hayatı ne de ben.sana daha iyi bir yaşam sunamadığım için olmadık küfürler savuruyorum uluorta.aynaya bakıyorum,tanıyamıyorum kendimi.yüzümü yıkıyorum ve seni aramaya karar veriyorum.uzun bir sessizlikten sonra telefonu açtığında öyle bir heyecan kaplıyor ki yüreğimi ben bile şaşırıyorum.işte bu sırada seni ne kadar çok sevdiğimi anlıyorum.suskunluğumu yırtarcasına,haykırıyorum sana beni bırakma diye.öksüz bir çocuk gibi koyma beni buralarda diye ağlamaya başlıyorum.hayatımın en güzel deminde sensiz kalamayacağımı uzun uzun dile getiriyorum.eğer dönebilirsen bana dünyanın en şanslı insanı olacağımı ve sonsuz mutluluğun bizimle olacağını söylüyorum.bir kez daha inanıyorsun bana,bana bir kez daha güveniyorsun.yüreğinin bana ait olduğunu söyledikten sonra en güzel hikayenin yeniden başladığını söylüyorsun..sana bir kez daha hak veriyorum;bizim hikayemiz,en güzel hikayemiz başka yüreklerde yaşanmak üzere yeniden yazılmaya başlıyor...
yazı bana aittir..sevgilerimle..
yazı bana aittir..sevgilerimle..