Başka dilde Aşk..

• Konbuyu başlatan korsan
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Sinema kategorisinde korsan tarafından oluşturulan Başka dilde Aşk.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,470 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Sinema
Konu Başlığı Başka dilde Aşk..
Konbuyu başlatan korsan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan korsan
K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep

Konusu
İlksen Başarır’ın yönettiği ve Saadet Işıl Aksoy, Mert Fırat, Emre Karayel ile Lale Mansur’un oynadığı Başka Dilde Aşk, 18 Aralık 2009’da Ofis İstanbul by PPR tarafından vizyona çıkarılıyor.

Filmde, doğuştan işitme engelli olan Onur ile çağrı merkezinde çalışan Zeynep’in, aşkın kendilerini değiştirmesine izin verişi ve bununla birlikte değişen hayatları şiirsel bir dille anlatılıyor.

Notlar
Yapımcılığını Ofis İstanbul by PPR’ın yaptığı, senaryosunu İlksen Başarır ile Mert Fırat’ın yazdığı ve yönetmenliğini yine İlksen Başarır’ın üstlendiği Başka Dilde Aşk filmi 10 - 17 Ekim tarihleri arasında düzenlenen 46. Altın Portakal Film Festivali’nde yarışıyor.

Saadet Işıl Aksoy, Mert Fırat, Emre Karayel, Lale Mansur, Timur Acar, Ayten Uncuoğlu, Metin Çoşkun, Şebnem Köstem, Tuğrul Tülek ve Tuna Kırlı’nın rol aldığı filmin senaryosu ve oyuncu kadrosu şimdiden büyük ilgi topladı.

FRAGMAN

K

korsan

Kullanıcı
18 Kas 2007
En iyi cevaplar
0
36
Gaziantep
Filmin bir kaç tane tv programında tanıtımını izledim. Oyuncularını yönetmenlerini dinledim.. Filmi,o kadar güzel anlattılarki ilgimi çekti.. Akabinde fragmanını izledim.. İlk fırsattada filmi zileyeceğim. Konu her ne kadar aşk olsada başka bir dilde anlatıldığı için baya bi güzel olacağını düşünüyorum..

Onun için izlemeden bi konu olarak paylaşayım dedim.. En kısa zamanda izleyip film hakkında genel bir yorumda sunacağım...
Tavsiye ediyorum.. Ve teşekkürler..

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Çok güzel bir filmdi. Sayesinde, işaret diline merak sardım...
Hele bir söz vardı, işaret diliyle yaptıkları, bikaç gün yaptım sürekli ...  :)

Tavsiye ederim.

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Fragmanı benimde ilgimi çekti. Aşk filmlerinin çokca işlendiği sinemamızda değişik senaryosuyla dikkatleri çekiyor.