banada yardım edermisiniz?

• Konbuyu başlatan beyaz_melek
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde beyaz_melek tarafından oluşturulan banada yardım edermisiniz? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,546 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı banada yardım edermisiniz?
Konbuyu başlatan beyaz_melek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Somerra
B

beyaz_melek

Kullanıcı
19 Şub 2011
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
aradaşlar paylaşımlar çok güzel.yalnız benim sorunum  şu bir türlü mutlu olmayı beceremiyorum 2 gün mutluysam 4 gün mutsuz.kendime güvenim de kalmdı artık hiç bir şey yapasım yok sadece yağmur altında dolaşmak ve ağlamak istiyorum neden bende bilmiyorum.mutlu olmayı mı bilmiyorum yardım ederseniz sevinirim. beyaz melek(bayan melankolik) :(

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ne olsa mutlu olursunuz peki hayatınızda? Ne olsa en azından mutsuz olmazsınız veya?  Daimi mutluluk büyük tecrübe ve erdemlilik gerektirir ..Sabırlı olmak lazım

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Melek:)Gençlite olur böyle anlık üzüntüler..
Sitede açılan konu ve yorumları okumaya devam et inan kendini daha iyi hissedecek herkesten bir fikir alacaksın.
Hiç birimiz umduğumuz hayatı yaşayamıyor..Kolay mutlu olamıyoruz  ideallerimize ulaşma azmi  ordan oaraya sürükleyip duruyor...ama olsun hayat her haliyle güzel...
Zaman zaman melenkolik ,kimi zaman şizofrenik duygulara kapılsakta normal olmayı başaryoruz çoğu zaman:)

B

beyaz_melek

Kullanıcı
19 Şub 2011
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
yanıtlarınız için çok teşekkür ederim arkdaşlar. Evet dediğin gibi hiç birimiz umduğumuz hayatı yaşmıyoruz ya da ben yaşamayı bilmiyorum.Arkadaşımızın dediği gibi sabırlı olmak lazım

Yase

Yase

Kullanıcı
20 Ocak 2008
En iyi cevaplar
0
8
Çanakkale
Hayat hangimize istediği veriyor ki?
Hayatın bi'şey vermesini değil de ; hayattan bi'şeyler almasını bilmek lazım diye düşünüyorum.

Onun için önce bir silkelen bence... Sonra bugünü "mutluluğun" için bir başlangıç günü kabul et. Zaten bunu siteye girerek, paylaşarak ve sonuç almaya yönelik bi'şeyler yaparak yapmaya başlamışsın bile. Devamı gelecektir... Göreceksin!

;)

B

burcutuy

Kullanıcı
19 Şub 2012
En iyi cevaplar
0
0
istanbul
mutluluk aranıpta bulunmazki.gün içersindede tüm yaşam içersinde de hep olumsuz ve olumlu şeyler hissedicez bu çok normal.bunu kabul ettiğin ve özümsediğin an mutlusun demektir.çünki o an,anda olduğun gerçek olan tek zaman dilimidir.arayışların hepsi önümüzdeki içimizdeki mutluluğu farketmemize engel oluyo.bunu hiç unutma.sevgiler

S

Somerra

Kullanıcı
19 Şub 2012
En iyi cevaplar
0
0
Aşkale
BENCE MUTSUZLUĞA ; zihnin meşgul olması, istek ve arzuların yüksek olması (biliçaltında yada aşikar), kişiler arası iletişimsizlik (asosyallik veya buna bağlı insanlarla baş edememe), bulunduğu düzeyde şükredeceği şeylerin farkında olmaması, yaşadığı ana konsantre olamaması (geçmişte ve gelecekte yaşama), maddi yetersizlikler, kendinden (gerçekte olduğu) (kendinden menun olma gelişime engel değil) memnun olmaması, hedefsizlik, bildiği halde depresif düşünce ve duyguları terk etmemesi (gizli haz) çevresinde bulunduğu ortamlardaki insanların genel ruh hali, aynı evde yaşamak zorunda olduğu insanların psikolojisi, cesaretsizlik (mutlu edecek girişimlerde bulunmama), birikmiş çözümlenmemiş sorunların varlığı, mutluğu başkalarının değerlerine göre arama, hayattaki gaye ve amacına göre yaşamama, hayata ve getirdiklerine verdiği değer, elde edemediği birşeylere veya bazı olaylara takılıp kalma, hayata bağlayan inançlardan mahrum olma, yanlış arkadaşlar, gelecek kaygısı (hastalık-ölüm-kötübişey olacak-parasızlık vs), vs vs vs GİBİ TEMEL NEDENLERLE BİRLİKTE ALT NEDENLERİYLE YÜZLERCE BAHANE BULABİLİRİZ. SONUÇTA BİR OLAY KARŞISINDA İNSANLAR PEKÇOK FARKLI DUYGULAR YAŞAYABİLİYORLAR. BU OLAYLAR KARŞISINDA DUYGULARIMIZI DEĞİŞTİREBİLECEĞİMİZİ-KONTROL EDEBİLECEĞİMİZİ GÖSTERİR. MUTSUZLUK BİR DUYGUDURUM. DUYGULAR DEĞİŞİR AMA YARGILARIMIZI VE DÜŞÜNCELERİMİZİ DEĞİŞTİREREK... Beni sorarsanız en azından mutsuz değilim... yol uzun ve engebeli sağlam, dayanaklarınız olması temennisiyle... bu cüretkar tavrımdan dolayı özürdilerim...