Ayın Yazısı(Seçilse Nasıl Olur Acaba)

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Görüş, İstek ve Şikayetleriniz kategorisinde M tarafından oluşturulan Ayın Yazısı(Seçilse Nasıl Olur Acaba) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,832 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Görüş, İstek ve Şikayetleriniz
Konu Başlığı Ayın Yazısı(Seçilse Nasıl Olur Acaba)
Konbuyu başlatan M
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan zabit
M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Bence her ay düzenli olarak ayın yazısını,şiirini,resmini,fıkrasını vb..gibi paylaşımlar seçilirse zevkli olur  hem de daha çok paylaşım ortaya çıkar :) diye düşündüm..Yorumlarınızı bekliyorum ;)

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
Tabi ki eğlenmek önemli.
Ancak bunun kontrolü, seçimi vs.'si bir süre sonra cılkından çıkar bir hal halini alıyor. Her kategori ve her durum için yapılmaz.

Ancak "kişisel gelişim yazıları" bazında bunu değerlendirip ; hem sabitlenerek ödüllendirilebilir.
Hem de anasayfada yayımlanabilir.

Önerine teşekkür ediyorum.

Ç

çiçek

Kullanıcı
4 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
ay bncede süper olur .d

A

agokalper

Kullanıcı
9 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
iyi fikir ama bence yöneticiler bikaç tane yazı seçmeli ve anket halinde birinciyi üyeler anket oylayarak seçmeli.

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Cσ∂єx' Alıntı:
Tabi ki eğlenmek önemli.
Ancak bunun kontrolü, seçimi vs.'si bir süre sonra cılkından çıkar bir hal halini alıyor. Her kategori ve her durum için yapılmaz.

Ancak "kişisel gelişim yazıları" bazında bunu değerlendirip ; hem sabitlenerek ödüllendirilebilir.
Hem de anasayfada yayımlanabilir.

Önerine teşekkür ediyorum.
yani her kategori için değil de örnek olarak söylemiştim onları :) ilgilendiğin için ben teşekkür ederim