DeryaDer
Derya Karacan
Moderatör
Temmuz 2018 .. (Görseli google görsellere düşmesin diye paylaşmıyorum ? Avucumdaki canım yıldız avucumdaki canım kiraz maşallah diyerek zaten sosyal medya hesaplarımda paylaştım
?) o tarihte ki yazıma gelirsek...... Dün hastanedeyiz tekerlekli sandalyede oturan bir teyze kızım gelsene dedi gülümsedi elini uzatsana dedi bir anda şaşırdım gülümsedim uzattım. Teyze kızım dedi sen çok cömert bir çocuksun. Teyzelerle ilgili dolu hikayem daha vardır. Teyzeler beni hep çok sevmiştir ?? Ellerim çocukken bir kız çocuğuna göre gerçekten çirkindi, spordan dolayı da biraz büyükler ama ben ellerimi çok sevdim, çirkin ellerimi ne tutanı ne de bırakanı unuttum. Çocukken tenefuslerde kız arkadaşlarınla el ele tutuşup kollarımızı sallaya sallaya okul bahçesinde gezinirken, arkadaşlarım ayyy senin ellerin çok sert diyip ellerimi bırakan kız arkadaşlarım mı dersin, kocaman yaşlarımızda çok güzel bir yüzün ve narin bir fiziğin ve fiziksel yapın var ama ellerin çok çirkin ve büyük diyen mi dersin...
Bir arkadaşım yıllar sonra ellerin çok güzel dedi ve avucumun içine baktı ve görüyor musun yıldızı dedi ve avuç içimde kocaman bir yıldız olduğunu ben dahi bilmezken o zaman arkadaşımın sayesinde öğrendim.
Hem de sol elimde, kalbime giden pırıl pırıl bir yıldız
? ?

Bir arkadaşım yıllar sonra ellerin çok güzel dedi ve avucumun içine baktı ve görüyor musun yıldızı dedi ve avuç içimde kocaman bir yıldız olduğunu ben dahi bilmezken o zaman arkadaşımın sayesinde öğrendim.
Hem de sol elimde, kalbime giden pırıl pırıl bir yıldız