ATATÜRK Kayaları..mutlaka bakmalısınız...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykut03
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aykut03

Kullanıcı
Web
www.ayyildiz.org
gomec0014tpan5.jpg

Gömeç Belediyesinin amblemi de olan Atatürk kayaları, Gömeç-Ayvalık karayolunda seyredenlerin hemen dikkatini çeker.
Gömeç ilçesinin arka kısmında yer alan yüksek dağların üzerine dikkatlice baktığınızda karşısında Atatürk'ün profilini görürsünüz.
Şaşılacak derecede düzgün hatlarla Atatürk'ü sert bağrında barındıran bu kayaları görmek için, bu yoldan geçenler genellikle durup hayranlıkla bu manzarayı seyreder.
Gömeç Belediyesi hemen yanıbaşındaki dağlarda profili görülen Ulu Önder Atatürk'ü bayrağındaki amblemle birleştirmiştir.
Gömeç, Türkiye'de bayrağında atatürk olan tek belediyedir.(Balıkesir-Gömeç)

alıntıdır..teşekkürler..

Yanlış anlaşılmak istemem ama ben pek Atatürk portresi göremedim. Evet bir yüz şekli var ama ilk bakışta ''bu Atatürk portresidir.'' diyemem. Belkide resim olduğu için çok belli değildir...
Söylemeden duramadım Teşekkürler.  :)

Ben benzettim. Eğer burda bir portre var bulun deselerdi, "Atatürk var!" derdim.
Teşekkürler Aykut.

harika bişi bu :) birde Ardahanda mıydı başka bir yerde miydi hatırlayamadım dağın gölgesi çok benziyordu.

bunu daha önce de görmüştüm . gerçekten mükemmel bir şey. bu vatanın kimin olduğunu haykırıyor bize

Atatatürk' ü neden dağda bayırda, gökyüzündeki bulutlarda görmeye çalışırlarki. Bu kadarmı uzaklaştık.

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."

maxMESA' Alıntı:
Atatatürk' ü neden dağda bayırda, gökyüzündeki bulutlarda görmeye çalışırlarki. Bu kadarmı uzaklaştık.

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir."

işin siyasi boyutuna girilir sana cevap versem arkadaşım onunda burada yeri yok tartışma başka yöne cekilir birbirimize cevap vermiş olursak..

Geri