ATALET

• Konbuyu başlatan musta67
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde musta67 tarafından oluşturulan ATALET başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,758 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı ATALET
Konbuyu başlatan musta67
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan h0oney
musta67

musta67

Kullanıcı
7 Tem 2009
En iyi cevaplar
0
0
Nevşehir
Başarmayı istediğiniz ve başarabileceğinize inandığınız hedeflerinizi düşünün.                                                                                      Bu amaçlarınızı gerçekleştirmek için neler yapmanız gerektiğini biliyorsunuz.                                                                                    Bunları niçin yapmanız gerektiğini de biliyorsunuz.                                                                                                                          Bunları yapmamakla neler kaybettiğinizi, yaparsanız neler kazanacağınızı da biliyorsunuz.                                                                    Buna karşın niye yapmıyorsunuz?

Sizi durduran ne?

Sizi durduran faktör, 'ATALET'tir.

KİTAP:KİŞİSEL ATALETİ YENMEK
YAZAR:MÜMİN SEKMAN

Herkese tavsiye ederim.Çok güzel bir kitap. 

I

ibo035

Kullanıcı
30 Ocak 2011
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
evet güzel bir kitap,bende okudum.Yapman gerektiğini bildigin halde yapmıyorsan yapamıyorsan bu kitabı okumalısın.

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Gerçekten güzel bir kitaptı
Okurken ve bitirdikten sonra olumlu yönde motive olmuş bir EBRU vardı
Sanırım bu aralar tekrar okumam gerek,teşekkürler
Okumayanlar mutlaka okusun derim ;)

h0oney

h0oney

Kullanıcı
9 Şub 2011
En iyi cevaplar
0
0
Adana
Ben okusamda kesin bildigimiokurum millete tavsiye veriyorum ben uygulayamıyorum :S