Aşk'tan sonra DEM

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Aşk'tan sonra DEM başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,943 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Aşk'tan sonra DEM
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan crt
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

"Yüz katlı bir yükseklikte, yüzüncü makamdasın. Çamdağı'nda sessiz, kimsesiz, sadece O'nunla mısın? Mecazlara emanet edilmiş bir yer değil orası. Söz de değil, ses de. Bir hal, bir melaldesin, hissediyorum. Bu perdeler bir aralansa geride ne var bir görünse bir açılsa bir cilvelense bir görsem bir anlasam bir bilsem bir tatsam efendim bir tadabilsem o huzuru bir nebze tadabilsem iman nurdur diyorsun...nur nedir ki tılsımdan söz ediyorsun muammadan hikmet nedir bunun hikmeti nedir şimdi, kırk yedi yaşımda odamdayım bilgisayar başındayım bir pencerem var efendim, küçük, dar bir pencere sadece kayısı ağacının dalları yaprakları görünüyor ama biliyorum onlar da gidecekler senden öğrendim bunları bu kelimeler sana ait sana ait olan bir şey belirince benim kelimelerim sönükleşiyor."

1970'lerin canlı Anadolu kasabalarında renkli ama bir yanıyla da yeknesak hayatına devam eden öğrenci için perdeler birer birer aralanmakta, geride olan görünmekte, cilvelenmektedir. Hikmetle bir kez karşılaşan can artık kendi benliğini yok edecektir.

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
Güzel bir kitaba benziyor,okumaya calısıcam,teşekkürler..

C

Caps Lock

Kullanıcı
28 Ağu 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Okumak isterim. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
paylaşım için çok teşekkürler  bir an önce temin etmeye çalışıcam... :) :)

Ö

özlem1980

Kullanıcı
25 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
Televizyonda ve gazatede bir kaç röportajını izlediğim vede okuduğum kadarıyla tanıdığım Elif Şafak beni hiç çekmesede her yerden bir kitabıyla karşıma çıkmaya devam ediyor illa bana kendini okutacak bir gün, kaçarı yok gibi :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
   Elif Şafak, Batı dünyasınca bile  Nobel ödüllü Orhan Pamuk'un adeta bir uzantısı olarak benimsendi  dolayısıyla popilist yazar Elif Şafak'ın da Nobel alması bir an meselesidir . 
Şaşırmayız hata bakarsınız grur bile duyarız
Şimdilik romanlarını okumaya gerek duymadım ama bakarsınız gün eksikliğini hisseder olur okurum.
Pembe aşklarını falan : (
Zaten böyle değerli yazarları eleştirmek haddimize düşmez!
Emeğe saygı durumları falan devreye giriyor neyse uzatmayalım
En azından roman hakkında bilgi sahibi olduk konu için teşekkürler.