aŞkName / İskender Pala

• Konbuyu başlatan tubix
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde tubix tarafından oluşturulan aŞkName \/ İskender Pala başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,712 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı aŞkName \/ İskender Pala
Konbuyu başlatan tubix
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan nil_92
T

tubix

Kullanıcı
30 Nis 2007
En iyi cevaplar
0
0
Kocaeli
Bir genç,mahallesinden bir kızı sevmişti.Sonra yolları ayrıldı ve genç gurbete gitmek zorunda kaldı.Aradan uzun yıllar geçti,içindeki aşktan zerre miktar eksilme olmadı.Geri dönebildiğinde sevgilisi ona sitem etmiş ve şöyle demişti:

-A gönlüme hükmeden!..Bunca yıl geçti,yolunu gözledim.Ne bir haber,ne bir mektup?..Meğer ne kadar vefasızmışsın?..

Hakiki âşık başını yere eğdi,gözlerinden yaşlar boşandığı sırada cevap verdi:

-Ey sevgili!Yüzünü görmek benim için uğruna ölünecek bir hasret iken,o şerefi postacıya mı bağışlasaydım?..

İSKENDER PALA - AŞKNAME

*Çok sevdim bu kitabı ben eskilerden olmak isterdim bu kitaba konu olmak çok isterdim .)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
çok etkileyiciymiş hakiki aşığın cevabı:)
güzel bir aşk hikayesi sanırsam fırsat bulunca okıycam:)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Yoo :) Çok güzel bahane üretmiş sizlerde kanmışsınız  ;D Ah bi tatlı söz olmasın cık cık cık :)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
bi tatlı söze kancak değiliz bi kere :)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Eee baksana inandın sende..  Adam bi söylemiş ne kadar güzel diyon bi de  ;D Tamam güzel ama bi bahane :)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
onun söylediği farklı ama neyse kerim:)

B

bjkerim

Kullanıcı
8 Kas 2008
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
Cık. Kitabı okumadan bilemeyiz. Ama okusak da senin anladığın gibi bi anlam çıkıcaktır. Ama tabi erkekler yalan söylemez diosan doğrudur  ;D  Katılıyorum bende sana :)

N

nil_92

Kullanıcı
26 Haz 2008
En iyi cevaplar
0
0
öyle birşey dediğim yok katılma sen bana neyse uzatmayalım istersen:)