Aşkın Sanal Halleri ..Canan TAN

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Kitap Önerileri kategorisinde crt tarafından oluşturulan Aşkın Sanal Halleri ..Canan TAN başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,331 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Kitap Önerileri
Konu Başlığı Aşkın Sanal Halleri ..Canan TAN
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan M
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Alev gibidir SANAL AŞKLAR...
Elini yaklaştırdığında ısıtır.
Ortasına atarsan kendini...
Yanarsın, kavrulursun!

İşin sırrı ayarı tutturmakta.
Nerede duracağını bilmekte...
Ki... ateşlerde yanmayasın!

Kitabın girişi yazara ait bu şiirle başlıyor. Öyküler ise şu şekile sıralanıyor:
• Dokunuş
• Geçmiş Zaman Olur ki
• Alev Alev
• Dolunay
• Alışma Bana
• En Büyük Ödül
• Kimsin Sen???
• Megasanal Aşklar (Doğmamış Torunuma Mektup)

Vakt-i zamanında, “Aldanma ki şair sözü elbette yalandır!” diyen Fuzûlî, günümüzde yaşasa, “Aldanma ki sanal aşklar elbette yalandır!” mı derdi? Yoksa, “Aşk aşktır!” diyerek, gerçek ya da sanal tüm sevdalıların önüne mi sererdi dizelerini?...

Var mıydın gerçekten? Gözlerimiz buluşmadan, ellerimiz birbirine değmeden, yalnızca yüreklerimizle, doludizgin bir aşk seninle paylaştık mı biz? Yoksa... Acımasız bir aldatmaca mıydı yaşadıklarımız? Kimdin sen? Bilinçaltımın bana oynadığı bir oyun... Gerçekleşmesini istediğim ulaşılmaz bir düş… Kahredici bir duygu yanılsaması... Hangisiydin? Var mıydın gerçekten? Bilemiyorum...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
  Bir arkadaşım Canan Tan kitaplarının hepsini oluduğunu
Hele de bu kitabı okurken bulutlarda uçtuğunu  ,gerçek mutluluğu hissettiğini vs. anlatı kitabı öve öve bitiremedi..
Bu tür kitapları okumuşluğum yok ama bari dedim ben de sizlerle paylaşayım..
Hani ben  daha sosyal içerikli birazda gerçekçi kitaplar okur  öyle olmayacak hayaler kurmaktan  hele de bulutlara falan tırmanıp uçmaktan korkarım dedimde ..
Arkadaş pek kızdı ..Hadi git işine moralimi bozma hayallerimi yıkma dedi:)
Ben anlamazmışım:)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Normalde ben de Canan Tan kitaplarının bir kısmını okudum ama bu kitabı okumaya pek gönüllü değilim hani derler ya albenisi yok diye oyle bi durum oldu bende  sevmedim bu kitabı(önyargılı davranıyorum ama olmayınca olmuyor) :)Teşekkürler

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ctr:) seni bu yazarın kitabınnın tanıtımında görünce çok şşaırdım ve hemen sayfaya daldım yorumunu görmek için :)
Benimde düşüncelerim senin gibi Canan Tan daha çok genç kesime kanları yeni kaynayan ergenlere hitap ediyor ve aşkı sevmeyi yeni öğrendikleri için süslü cümleleriyle gönüllere taht kuruyor-bir taneside büyük kızımdır söylemeden geçememem- :) Bana hiç cazip ve çekici gelmedi..Bu gün ufaklık soruyor.." Anne,kütüphanendeki kitapların bitince biizm kütüphanedekileride okuyacak mısın? ben de,"Tabiki okuyacağım" dedim ve "hepsini mi?" " Evet hepsini" dedim :) içlerinde Canan Tan da var işin kötüsü söz verdim bir kere kitapalrım bittiğinde okuyacağım ama ortancanın son cümlesi şuydu küçük kardeşine dönerek" Merak etme annemin kitapalrı hiç bitmez,her gittiğinde kitap aldıgı için bir türlü sona yaklaşamıyor böyle oluncada bizimkilerine belki hayatı yetmez yetişmeye" komik şey :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Peri: )
Canan Tan tarzı kitapları hiç okumadım ama ..
Dedim fazla haksızlık olmasın dünyanın sonu değilya o çok bilmiş arkadaşıma inat bir tane de ben okuyayım ..
İnan sıkıldım ..
Bari dedim sitede  tanıtayım:)
Biliyormusun oğlum Hanefi Avcı'nın "Haliç'te Yaşayan Simonlar"kitabını okuyor ..
Oldukça kalın bi'kitap.. Ama konu çok içerikli ve güzelmiş..
Oğlum diyorum yorma beni   ne olur özetini anlatta bilgim olsun..
Meclisi alemde kendim okumuş gibi anlatayım:)
Kabul etmiyor ..
Balkalım nasip olursa bu kitaba bari başlayayım diyorum..filmi çekilse süper olurduya pek ihtimal vermiyorum hane:)
Anlayacağın bizim aile bi'acaip oldukça derin konulara dalıyor ..Ne diyelim hayırlara vesile olur inşallah:)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Ha bu arada seni şaşırtmak  güzeldi..
Hala gülüyorum..
Sevgiler: )

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ben o kadar derine dalamadım henüz büyüyünce dalacagım daha küçüğüm :) Amam büyüyüp  hayatı hayalden çıkarıp gerçeği mehtaplı br gecede ayı izler gibi izlemeyi çok istiyorum:)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
crt' Alıntı:
Ha bu arada seni şaşırtmak  güzeldi..
Hala gülüyorum..
Sevgiler: )
Şaşırdığım nokta neden paylaştığın ki bu tür kitapların seni açmayacağını çok iyi bilirim :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Peri: )
Bu şiirimi sana armağan ediyorum..
BU yazdıklarıma ben bile inanadım ..Ama olsun hayali bile güzel:)

"Oturmuşum sahilde
Bugün tarifsiz bir sevinç var bende
Göremiyorum kötülükler nerede?
Yaşasın iyilik kol geziyor heryerde..
Çiçekler nede güzel renk renk açmış
Tanrı kullarını düşünmüşte
Sonsuz güzellikler yaratmış ..
Herkes payına düşeni almış
Bir miktarı da bana kalmış .
Gelecekten pek bir umutlu
Artık bende çok mutluyum..
Sanki cennette yaşıyorum
Baksanıza artık güç bende
Her zorluğu aşıyorum ..
Umrumda değil yansa dünya
Dalmışım yeni hülyalara
Hergün görüyorum renkli rüya.."

crt

Söz Bir ara Canan Tan kitabı okuyacağım..

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Ctr,sözün vardığı yereleri görememek için kör olmak gerekir :)
Küçük bir eklemede benden olsun..

Hayatta gerçek olan tek şey rüyalardır,kimse onlara dokunup çürütemezler,çürümeye başlayan şu dünyada temiz kalan tek şeylerdir rüyadır :)

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Sen okursan bende okurum  :p

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Eminim herkes yaşadığı hayattan yeterince iğreniyordur.

Peki o zaman ''neden'' yaşıyoruz?

Not : Mutlu olanlara sözüm yok canım.  ;)

M

M

Kullanıcı
31 Tem 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt ve su perisi  :) Mutlaka okuyun yaa bi Canan Abla'nın bi romanını (= Siz bi okuyun sonra diğerlerinin de okumak isticeksiniz..Önemli olan istemek :)