Asker yakınları buraya

• Konbuyu başlatan eniseoz
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde eniseoz tarafından oluşturulan Asker yakınları buraya başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 19,965 kez görüntülenmiş, 86 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Asker yakınları buraya
Konbuyu başlatan eniseoz
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan eniseoz
E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Arkadaşlar aranızda asker yakını olan varmı merak ettim varsa nerde askerlik yapıyorlar günleriniz nasıl geçiyor paylaşmak isterim bende bir asker sözlüsü olarak birbirimize destek verelim, bildiklerimizi paylaşalım istiyorum

Bütün asker anaları, eşleri, eş adayları, ablaları, abileri yorumlarınızı bekliyorum. Bakalım sitemizde benim kaç hasret çeken var :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili eniseöz:)Öyle bir konu açmışsınki tesadüfün de bu kadarı diyorum..İlk yorumuhemen yazayım istedim..
Oğlum bu gün Çorlu'ya gitti ..
Kısa dönem askerlik için sınava girecek..(on güne kadar asker)
Aşırı kalabalıkmış ..Hala sıra beklediğini söyledi..Çok merak ediyorum,çok heyecanlıyom..
İçimde kopan fırtılalar anlatılacak gibi değil ..!
Ne diyebilirim ki tüm gençlerimizin yolu açık olsun..
Bu şiirim sadece oğlum için değil..Hepiniz içindir ..

'Vatan Borcu'Demişiz

"Sevgidir duyguların en yücesi
Kahrolsun  kötülükler
Unutulsun savaşların  tarihçesi..!

İstedim ki
Uzak olsun şiddet hiç tanıma silahı
Elindeki kalem, kin değil umut saçsın
Tüm dünyanın kalbi barış için atsın
Hep güzel anılsın
Dedim adın
olsun..

Ne garip bir duygudur böyle
Ağlamak istemiyorum bilmem sevinsem mi?
Hani "Vatan borcudur" demişiz bir kez
Daha SEN doğmadan yazılmış siciline
Kızıl kor bir ateş düştüki ciğerime
Hayırlı teskerenle
Yavrum tez dön evine.."

crt

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ne garip bir duygudur böyle
Ağlamak istemiyorum bilmem sevinsem mi?
Hani "Vatan borcudur" demişiz bir kez
Daha SEN doğmadan yazılmış siciline
Kızıl kor bir ateş düştüki ciğerime
Hayırlı teskerenle
Yavrum tez dön evine.."

:'( bu dizelerin beni çok duygulandırdı ablacım

İçini ferah tut kısa dönem gidip gelicek inşlh hem o rahat yerde yapar mezun olduğu için geriye bir hasretlik kalıyor.
bizim daha koskoca bir senemiz var önümüzde antepteydi adanaya göndermişler orda bitiricek inşlh.

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
Benim abim Kayseri'de askerdi..özlem uzun sürdü ama çok şükür yarın hasreimiz birtiyor.geliyor :)
ilk gittiği haftalar çok üzgündük,sanki gidip bir aha hiç göremicekmişiz gibi düşünüyordum,bişey olur diye çok korkuyordum..
hem uzak kalmaya alışık olmadığımızdan alışmak zor oldu.. çok özledim çok...
bana 'küçük cadım' derdi şakasına,onu demesini bile çok özledim..:)

ilk başta zor geliyor ama inanın alışılıyor ve sonunda beklenen gün geliyor ve yanınızda oluyor tekrar..inşallah sizin yakınlarınızda biran evvel bitirip çabucak döner...

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
prenses35' Alıntı:
Benim abim Kayseri'de askerdi..özlem uzun sürdü ama çok şükür yarın hasreimiz birtiyor.geliyor :)
ilk gittiği haftalar çok üzgündük,sanki gidip bir aha hiç göremicekmişiz gibi düşünüyordum,bişey olur diye çok korkuyordum..
hem uzak kalmaya alışık olmadığımızdan alışmak zor oldu.. çok özledim çok...
bana 'küçük cadım' derdi şakasına,onu demesini bile çok özledim..:)

ilk başta zor geliyor ama inanın alışılıyor ve sonunda beklenen gün geliyor ve yanınızda oluyor tekrar..inşallah sizin yakınlarınızda biran evvel bitirip çabucak döner...
çok sevindim senin adına darısı bizim ve tüm bekleyenlerin başına

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Henüz sınav sonucu belli olmadı..
Oğlumu ülkenin hangi köşesine layık görecekler bekliyoruz bakalım (haftaya bugün belli olacak cumartesi gün asker)..
 Konuyu çokça didiklemek istemiyorum duygularım karmakarışık..
Herşeyin güzel olması dileğiyle..

Codex

Codex

Özgür Şahin
Site Kurucusu
14 May 2006
En iyi cevaplar
0
48
Çanakkale
www.kendinigelistir.com
crt' Alıntı:
Oğlumu ülkenin hangi köşesine layık görecekler bekliyoruz bakalım (haftaya bugün belli olacak cumartesi gün asker)..
Bu durumu ben de takip ediyorum.
Umarım yerden ziyade ; değer bilen bir komutanın yanına düşer...

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Özgür:) Umarım dediğin gibi olur..Yorum ve iyi dileklerin için teşekkür ederim..

Askerlik hikayelerinin abarta abarta anlatılmasından fazlaca hazetmiyorum..Oğluma şimdiden yasakladım ki disiplin ve baskıya şimdiden alışsın :)
Bu arada
Özgür:) Askerde iken sende iz bırakan bir anıyı paylaşırsan okumak isterim.. :)

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
Sonuçlar belli oldumu abla?

Ş

şenayy1

Kullanıcı
28 Kas 2010
En iyi cevaplar
0
0
Tokat
askerde olan bitanem orkunummm seni çok özledim.....

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
eniseoz' Alıntı:
Sevgili Eniseöz:) Ayın 10'un da belli olacak. Hafta sonu da gidiyor..
Anlayacağın  gergin bir bekleyiş var..
Ha bu arada sözlün nerede asker?Bakarsın oğlumda aynı yere düşer  ..Hani nede olsa sözlün daha kıdemli oğluma torpil geçsin diyecektim (şaka):)

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
crt' Alıntı:
eniseoz' Alıntı:
Sevgili Eniseöz:) Ayın 10'un da belli olacak. Hafta sonu da gidiyor..
Anlayacağın  gergin bir bekleyiş var..
Ha bu arada sözlün nerede asker?Bakarsın oğlumda aynı yere düşer  ..Hani nede olsa sözlün daha kıdemli oğluma torpil geçsin diyecektim (şaka):)
:) adanada asker  benim sözlüm ama oraya acemi gelmiyomuş hepsi usta asker dağıtımdan sonra bekleriz adanaya ;)

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Gel teskere gel teskere bitsin bu hasret yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret :'(

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
eniseoz' Alıntı:
Gel teskere gel teskere bitsin bu hasret yolunu gözleyen yarin yüzüne hasret :'(
canım ya üzülme bu kadar,yapcak bişey yok dayanmalıyız.her ne kadar hasret içimizi yaksa da güçlü olmalıyız ki o da yanında olduğunu hissetsin.hiç değilse konuşabiliyorsunuz değil mi..

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Evet konuşabiliyoruz hergün olmasada gün aşırı arıyo kendi psikolojimi ona yansıtmıyorum biliyorum ki onun için daha zordur ben bir onun hasretiyle başa çıkamazken o burdaki birçok şeye hasret.
Bazen güçlü olmam gerektiğine inandırıyorum kendimi,bazende yoruluyorum güçlü gibi gözükmekten salıveriyorum kendimi :) Çok zayıf bir karakterim varmış bunu anladım  :-\

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
İnsanın her zaman güçlü olmasını beklemek de pek mümkün değil,çünkü hep olumlu düşünemiyoruz,bir yerde tıkanıyoruz,bütün karanlıklar çöküyor etrafımıza ama yinede biz gözümüzü ufka dikip aydınlığı yakalayacağız...
ancak bu senin zayıf karakterli olduğunu yansıtmıyor bu durumda.

doğru düşünüyorsun,o bıraktığı her şeye hasret...

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
Ayrıca benimde çok yakın arkadasım askerde,usta birliğine geçti Şırnak'ta yapıyor.yer bakımından korkuyorum,tehlikeli bir yer  :-\
Yokluğu çok derinden hissediliyor..

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
prenses35' Alıntı:
Ayrıca benimde çok yakın arkadasım askerde,usta birliğine geçti Şırnak'ta yapıyor.yer bakımından korkuyorum,tehlikeli bir yer  :-\
Evet böyle düşününce bizim şartlarımız bir çoğuna göre iyi, ben hepsi için dua ediyorum. Arkadaşında hayırlısıyla tezkeresini alır inşlh. Allah yardımcıları olsun.

P

prenses35

Kullanıcı
23 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
36
İzmir
eniseoz' Alıntı:
prenses35' Alıntı:
Evet böyle düşününce bizim şartlarımız bir çoğuna göre iyi, ben hepsi için dua ediyorum. Arkadaşında hayırlısıyla tezkeresini alır inşlh. Allah yardımcıları olsun.
inşallahh,dualarımız onlarla...