Aşk-ı Memnu ..Halid Ziya Uşaklıgil ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crt

Kullanıcı

A%C5%9Fk-%C4%B1_Memnu.jpg

Aşk-ı Memnu ..
Halid Ziya Uşaklıgil

KİTABIN KONUSU:

Bihter ve Behlûl arasındaki yasak aşkı anlatan bir romandır.

ANA FİKRİ:

Yasak bir aşk bir ailenin yıkımına neden olabilir, gerçekleri zamanında farketmek sevdiklerinin daha fazla üzülmesini engeller.

Bu gece büyük bir merakla (Bihter'in öleceğini sölemeyeyim)son bölümünü izleyecek olduğumuz
İşte yılın dilere destan dizisi..( Aile ilişkileri ,ahlak -namus yerlerde )

Ünlü edebiyat yazarlarından Halit Ziya Uşaklıgil,
yazmış olduğu romanın bu denli yükselişe geçti günleri görseydi kimbilir nasıl sevinirdi? (:
   Tüm Bihter hayranları lütfen metanetli olalım
m03.gif

2de071fc.gif

Facebook'ta buluşan 60 bin kişi Bihter için 24 Haziran'da cenaze töreni düzenleyecek.
Facebook'ta açılan bir grup Bihter'in ölümüyle final yapacak olan Aşk-ı Memnu'nun ekrana veda edeceği 24 Haziran'da bir cenaze düzenlemek için buluşuyor.

Grup üyelerinin sayısı 60 bine yaklaşırken, bu hareketi başlatan kişi Ankaralı Özlem Namlıcı...

Namlıcı, grubu eğlenmek için kurmuş, ama bazı kişiler gerçekten bir cenaze töreni yapılacağını sanıyor.

Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ'a mesaj atan Namlıcı, şöyle diyor:

"Üniversite final sınavlarından çok sıkıldım ve iki arkadaş bu sayfayı açmaya karar verdik. O Nihal'e kına gecesi, bense Bihter'e cenaze düzenledim. Sadece kendi arkadaşlarımı davet ettim ama çığ gibi büyüyor grup. (Hatta bazı internet sözlüklerinin sanal saldırısına bile uğradık) İnsanları anlamak güç.
Sadece rakamları görmek için açık tutuyorum. Gerçek sananlar da var eğlenmek isteyen de.
Ama bazılarına gerçekten acıyorum ..
Ankara'dan sevgiler... "
Medya Radar 

Finali heyecanla bekleyenlerden biri de benim :)

[b*******
  Facebook'ta buluşan 60 bin kişi Bihter için 24 Haziran'da cenaze töreni düzenleyecek.
][/b]

;D
Paylaşım için teşekkürler

ask-i-memnu-final-bolumuyle-ekranlara-veda-et-2122096_o.jpg

Yazık oldu Bihter'e canından oldu tabii bu arada Adnan Beyefendi de aklanmış oldu..
Öyle ya  paran bolsa biri gider diğeri gelir..Hani zenginin kötüsü ,fakirin ölüsü duyulmazmış..
Kimse sormaz "abi ya kendine gel kızın yaşındaki birisiyle nediye evleniyorsun" demez,diyemez..!
Behlül ise harbi delikanlı çocukmuş en azından şerefsiz olduğunun farkına vardı (darısı onurlu geçindiğini zannedenlerin başına)(:
 (Pek bir alakasız gibi olduya) Halis Toprak ağamızı anımsadım uzatmayayım ya neyse(:

Dipnot:
Bihter'in mezarı muhteşemdi.. İstanbul ayaklarının altında ,deniz manzaralı tam boğaza karşı  ....
Hani diyorum biz bu muhteşem manzarayı yaşarken zor görüyoruz (:

Çok güzl bi veda oldu gerçekten. :)
crt' Alıntı:
Yazık oldu Bihter'e canından oldu tabii bu arada Adnan Beyefendi de aklanmış oldu..
Behlül ise harbi delikanlı çocukmuş en azından şerefsiz olduğunun farkına vardı (darısı onurlu geçindiğini zannedenlerin başına)(:
Amin :D
  (Pek bir alakasız gibi olduya) Halis Toprak ağamızı anımsadım uzatmayayım ya neyse(:
hehe ;D
Dipnot:
Bihter'in mezarı muhteşemdi.. İstanbul ayaklarının altında ,deniz manzaralı tam boğaza karşı  ....
Hani diyorum biz bu muhteşem manzarayı yaşarken zor görüyoruz (:
Abla alemsin valla:)
[/quote/]

Geri