Aşık Olmak Nedir Nasıl Bir Duygudur?

• Konbuyu başlatan beyaz_melek
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde beyaz_melek tarafından oluşturulan Aşık Olmak Nedir Nasıl Bir Duygudur? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 36,734 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Aşık Olmak Nedir Nasıl Bir Duygudur?
Konbuyu başlatan beyaz_melek
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asukaki
B

beyaz_melek

Kullanıcı
19 Şub 2011
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
Aşık Olmak Nedir Nasıl Bir Duygudur?
YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.....
Bence..

aşık olmak; ruhumun için için sızlaması bedenimin çaresiz kaldığı deli oluşumun birinci yıldönümü...aşık olmak umursuzca sessiz ve yalın heybetlice sert ve tepkili hayata meydan okurcasına bardaktan su içercesine damla damla yudumlamak aslında aşık olmak realistlikten kopmak ve an ve an hayalperestliğe el uzatmak belkide güne idam sephası üzerinde uyanmak bu yüzden aşık olmak karacahile şair olmak serhoşa yalın olmak aşık olmak kıyafesiz düşünememe yetisinden tamamıyla arınmak aşık olmak sahiblenme duyusunun farkında olmak teker teker yeni ülkeler fethdetmek koşarcasına çırpınırcasına oluk oluk ağlarcasına hayata rest çekmek aşık olmak ayık olamamak düz yolda denge kuramadan engelleri aşarak değilde yıkarak zirveye ulaşmak aşık olmak yerel aşık olmak genel aşık olmak hayata fısıldamak ağacın dalındakı yapragın suzulusunun farkında olmak gözegöz dişediş korkusuz ve için için ağlamak gizlice aşık olmak hüzünlenmek kimi zaman kahkalar atarak yaşamdan vazgeçebilmek çünkü aşık olmak yeniden doğmak temiz ve berrak hayata yeni gözlerini açmak aşık olmak durgun alemlerde yolculuğa başlamak rotası olmayan geminin en önde biletsiz seyahet eden yolcusu olmak aşık olmak tanrımisafiri olmak evlereşenlik belkide halaybaşı olmak bitip bilmeyen düğünlerde. aşık olmak kolundaki saatin rakamsal değerinin farkında olmak ümitsizce farkında olmadan şaçmalamak ve bu haliyle rest çekmek insanlığa aşık olmak denizlere açılmak yıldızlarla dost olmak gecenin ürküten karanlığında yürümek nereye gititğini bilmeden yürümek aşık olmak goz pınarlarına sadık olmak şöyle dir ki; bütün cümlelerin bir araya toplanıp söylenmemesidir:(((

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Somut olnmayan hiç bi'şeye inanmadığımı buna "aşk"ın da dahil olduğunu söylesem umarım sizlerde fazlaca hayal kırıklığı yaratmaz?
Ne çok şey yazılıyor şu aşk konusun da .
Oysa önemli olan sevgidir .Sevgi emek ister .
Aksi taktirde no aşk..no sevgi :)
Yinede güzel konuydu teşekkür .

F

fdme58

Kullanıcı
27 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
Aşık olmak nedir ki???? Ne anlatılabilir,ne yazılabilir...Yaşayan bilir,yaşamayan  için ise bir hikayeden ibarettir..Aşkı bilene bilmeyene de,sevene de sevmeyene de ama en çok hakkını verebilene selam,sevgi olsun..

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Aşk:aşk'tır.
Aşk,'aşk' kalsın..
Her serferinde her kişiden,her dilden çeşitlerce tanımlanan da 'aşk';tarif edilemeyen,yaşanamayan da 'aşk';yaşanmadan bilinmeyen de 'aşk'..
üstüne yazılıp durur sonsuzca böyle.
O yüzden ,aşk,aşk'tır..

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Nasıl annelik duygusu annelere mahsus birşeyse aşkta böyle ancak yaşayanın sahip olabileceği farklı bir histir...
Hele birde karşılıksızsa tadından yenmez . Ama ben karşılıklı,evli,mutlu ve çocuklu olanından alayım mümkünse .Üstünede sos ta koyun lütfen  :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
asukaki' Alıntı:
kısa bir mutluluk anı gelip geçici bir hissiyat....
Crt seni kınıyorum :)
no aşk..no sevgi :)
yüzünden no ? :)

Gökçe:) Demek beni kınıyorsun inanmıyorum bu ne cürret ?Haşmetlü Crt buyurduki tez aşkın tarifi yapıla:)
(Ta Lise yıllarımda not düşmüşüm anı defterime.?

"Benim tek sevdam devrim.
Kaynar bir su gibisin içimde.
Çiçeklenmiş taze bir fidansın.
Yaşanmamış güzel günlerimsin.
Diren ey kalbim diren yenilme.
Sen benim silahımsın aşkımsın.."

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
Türkçe'nin arasına ecnebice serpiştirirsen ben de :) seni görevden almak için fetva veririm :) Haşmetlü crt :)
Kızma be şakalaşıyoruz :)
İyi ki lisede bir okumadık diyorum o zaman kesin atılırdık :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Okul  arkadaşlarım bana pek bi' saygı gösterir  haklısın derler ama yokluğumda bildiklerini okuyarak kulis oluşturur ayağımı kaydırmaya çalışırlardı:)
Gökçe:) aynı sınıfta olsaydık okul disiplinine  benim gitmem gerekmez seni gönderirdim.
Gerekirse  kendini feda eder cezayı sen alırdın:)
( Okula o zamanlar küçük Moskova derlerdi)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
ben bir kere kovuldum iki kerede kovulmanın ucundan döndüm ben gitmem idareye sonra m.yardımcılarıyla pek bir husumetli oluyorum :)
garipler biraz...m.yardımcıları. yrd. doc. bunlar garip insanlar yardımcılar hep garip :)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Gökçe bunu senden hiiç beklemezdim .Tamam gitme müdüre de çıkarım hesabımıda veririm :)
Güvenmiyorum artık sana .Sen yoldaşlarıda ispiyonlarsın .! :)

T

turtur

Kullanıcı
8 May 2008
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

crt :)
küçük moskovada nerden çıktı ilk defa duydum hemen açıklama getir lütfen  ;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
O yıllarda okulumuzun takma adıydı.gelme üzerime fazlasını açıklayamam:)

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
crt ben gitmem demedim ki gidersem neler olabilir diye açıklık getirdim :) ben iyi birini satmam :) daha çok kollarım :)