Arkadaşlık geçimi....

• Konbuyu başlatan nalinci
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde nalinci tarafından oluşturulan Arkadaşlık geçimi.... başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,844 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Arkadaşlık geçimi....
Konbuyu başlatan nalinci
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan spestnaz
nalinci

nalinci

Kullanıcı
3 Ara 2011
En iyi cevaplar
0
0
Sakarya
Ben arkadaşlarımla geçinemiyorum ya da onlar benimle geçinemiyor bilmiyorum ama durum böyle olunca mutlu olamıyorum arkadaşlık benim için cidden önemli. Kendimi çok yalnız hissediyorum. Onlar gülerken ben de gülmek istiyorum ama olmuyor. sınıfta bir çocuk var benim tam zıttım arkadaş çevresi geniş ama ben böyle değilim işte yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim ... :(

S

spestnaz

Kullanıcı
22 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
www.tarafsizim.com
böyle şeyler insanı yalnızlaştırarak zor durumda bırakıyor ama zamanla yalnızlığa alışıyorsun.. Ben de benzer bir durumu yaşıyorum, belki inanmayacaksın ama bu senin eşsizliğini gösteriyor. Ben de inanmazdım açıkçası bana böyle dediklerinde ama başka mantıklı açıklaması yok.. Sen diğerlerinden farklısın, kendine özgü bir bakış açın var-değerlendirmen gereken bir benliğin var.. Profesyonel destek alarak (psikolog, psikiyatr) büyük ölçüde rahatlayabilirsin, öte yandan sitenin ana sayfasında paylaşılan yazıları okuyup bunların hayatındaki izlerini inceler ve bir şeylerin farkına varırsan bu da sana büyük fayda sağlar.

Yalnız hissediyorsan; bunun için müzik dinlemeni öneririm. Bunda en büyük etken iç sesinin yani egonun senin üzerindeki etkisidir. Egonu bertaraf etmek için farklı yollar deneyebilirsin, ya da onun kullandığı sözcükleri değiştirmek için olumlamalar yapabilirsin... Ama ben sakız çiğniyorum ve/veya müzik dinliyorum. Kendimi müziğe bırakıyorum mesela, hoşuma giden müziklere. Bir şeylerle uğraşıyorum, kurslara vb. gidiyorum. Bunların çok olumlu etkisi var. Bir de, yalnız hissettikçe sen etrafına böyle bir enerji yayarsın.. İster istemez insanlar sana o algıyla yaklaşırlar. Onların güldüğü şeyler senin hoşuna gitmeyebilir, veya senin hoşuna giden şeyler onların hoşuna gitmeyebilir. Esasen onları koyun gibi görebilirsin mesela. Koyunlar nasıl aralarından ancak biri hareket edince diğerleri de onu takip eder; işte onlar da öyle. Ama bu yalnızlık olarak nitelendirdiğin his/duygu/şey; aslında senin bireysel gücünü artırman-kendini geliştirmen için büyük bir fırsat :))