ellerine sağlık su perisi annenin önemini çoook güzel vurgulamışın... cennet annelerin ayakları altında derler yaaa... bütün anneler çoçukları için herşeyi yapar yaaa.. peki yapmayanlar da yok mu :-[ onlarda çok iyi mutlaka bi sebebleri var mı onları ortada bırakmak için ??? BÜTÜN ANNELER İYİ Mİ ŞİMDİ ??? ÇOÇUĞUNU SEVMEYEN ANNE YOK MU ???
sevgili meltem çok güzel bir konuya değinmişsin sen...
benimde zamanla kafama takılır aslında...ama ben anneliği annelik duygusunu taşımak olarak nitelendiriyorum...
tabiki görüyoruz tv lerde cocuğunu acımasızca öldüren gözü dönmüş kadını...ki bu da hastalıktan başka birşey değildir bence...
ama dediğim gibi annelik bir duygudur...mesela ben anne olmamış bir bayanda annelik duygusunu görebiliyorum ve bu beni çok mutlu ediyor...ve onların çocukları olduğunda daha bir melek oluyorlar diyim ben sana ...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.