ANLAŞILAMAMAK

• Konbuyu başlatan ulukan55
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde ulukan55 tarafından oluşturulan ANLAŞILAMAMAK başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,048 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı ANLAŞILAMAMAK
Konbuyu başlatan ulukan55
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sarmut
U

ulukan55

Kullanıcı
23 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
Samsun
anlaşılamamak yanlış anlaşılmak nasıl bir duygu bilen varmı? ;)
;)

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Çoğu defa empati kurarak hayata dair bakış açımı geniş tututuyor...
Genellikle  insanları anlamaya çalışıyor isem de, nedense onlar çoğu defa benim ifade etmek istediklerimi anlamıyor yada anlamak istemiyorlar...
Dolayısıyla nasıl bir duygudur bilemeyeceğim:) (Aslında bende merak ediyorum.)
Evet sevgili gençler konu ile ilgili yanıtlarınızı bekliyor ,sizlerinde düşüncelerin, öğrenmek istiyoruz...

D

deli

Kullanıcı
10 Mar 2010
En iyi cevaplar
0
0
�stanbul
Yanlış anlaşılmak,gururlu bir insan için ölümcül darbedir..
ben yanlış anlşılınca bunalıma bile girerim..
Belki hepimiz bir çok kez yanlış anlaşılmışızdır ama farkına varmamışızdır.. çünkü karşı tarafın bizi net anladığını düşünerek ,onu da yanlış anlamış oluruz..
çok içli dışlı bir durum..
Düşüncelere saygı,empati ve alttan almak bu kötü durumun şiddetii hafifletecektir...
Tşekkürler

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Yaşamayan yoktur sanırım. Ben çok yaşadım ancak bunu çok normal karşılıyorum. Şayet herkes beni anlasaydı bir yerlerde yanlışlık olduğunu düşünürdüm.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
 Yaptıklarımızın anlam kazanması birazda  taktir edilerek anlaşılır olmasına bağlı...
Aslında hepimizin cesaretlendirilmeye ihtiyacı var gibime geliyor:)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Karşılıklı iletişimde önyargısız olabilmek,iyi niyet ve gelişmiş bir empati  çoğu yanlış anlaşılmayı engeller diye düşünüyorum
Ve en önemlisi dinlemeyi bilmek ::)

E

eniseoz

Kullanıcı
27 Eyl 2010
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Birçoğumuzun başına gelmiş bir durumdur yanlış anlaşılmak ben böyle bir durumda içim içimi yer ve doğru olanı anlayana kadar devam ederim anlatmaya. Bazende amannn ne anlarlarsa anlasınlar ben biliyorum ya diyesi geliyor insanın :D

R

R@ZİYE

Kullanıcı
14 Eki 2008
En iyi cevaplar
0
0
Denizli
Anlaşılamayınca içime öfke dolar,bir şeylerin kırıldığını hisseder hissisleşirim biraz da .Hiç hoşlanmadığım bir duygudur

B

Baldassare

Kullanıcı
1 Ocak 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
R@ZİYE' Alıntı:
Anlaşılamayınca içime öfke dolar, bir şeylerin kırıldığını hisseder hissizleşirim biraz da. Hiç hoşlanmadığım bir duygudur.
Ben de hiç sevmem... :(

S

sarmut

Kullanıcı
31 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Her ınsanın algısı farklıdır.Bu yuzden bunun hıcbır sekılde onune gecemeyız sadece onlem alabılırz
EMPATİ en saglıklı önlemdir. gerısı karsının nasıl anladıgına kalmıstır.
ve sen Geregını kendınce en ıyı sekılde aktarım yaparak ıletım yapmıssan aldırıs etmeden gerısını durumun sahiplenmemelısın. Yoksa bunların sonu gelmez . Hanı bır soz vardır senın anlatıgın karsının anlayabıldıgı kadardır....