buradan anlıyoruz ki erkek arkadaşın hediye etmişre-Member' Alıntı::kabeka balıkları ben de çok seviyorum ama ben sevdiğim için almadım şu güne kadar...taaaki biri hediye edene kadar..
bence gerçekten seviyorsan sen de alma.. :-[
kabeka' Alıntı:buradan anlıyoruz ki erkek arkadaşın hediye etmişre-Member' Alıntı::kabeka balıkları ben de çok seviyorum ama ben sevdiğim için almadım şu güne kadar...taaaki biri hediye edene kadar..
bence gerçekten seviyorsan sen de alma.. :-[![]()
yok benden geçti zaten eskiden baya bir beslemiştimbeslemediğim hayvan yok benim
![]()
gôz∂є' Alıntı:acaba kirlendiğinde nasıl temizliyorlar
![]()
re-Member' Alıntı:kabeka' Alıntı:buradan anlıyoruz ki erkek arkadaşın hediye etmişre-Member' Alıntı::kabeka balıkları ben de çok seviyorum ama ben sevdiğim için almadım şu güne kadar...taaaki biri hediye edene kadar..
bence gerçekten seviyorsan sen de alma.. :-[![]()
yok benden geçti zaten eskiden baya bir beslemiştimbeslemediğim hayvan yok benim
![]()
:kabeka ne diyim sana...herşeyden bir şey anlıyorsun
![]()
........... hayvan beslemek güzell şey aslında ama nihayetinde hepsi ölüyor ve üzülüyor insan bu yüzden beslenilmemeli bence ........ ):
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.