S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
buradan anlıyoruz ki erkek arkadaşın hediye etmişre-Member' Alıntı:: kabeka balıkları ben de çok seviyorum ama ben sevdiğim için almadım şu güne kadar...taaaki biri hediye edene kadar..
bence gerçekten seviyorsan sen de alma.. :-[
: kabeka ne diyim sana...herşeyden bir şey anlıyorsunkabeka' Alıntı:buradan anlıyoruz ki erkek arkadaşın hediye etmişre-Member' Alıntı:: kabeka balıkları ben de çok seviyorum ama ben sevdiğim için almadım şu güne kadar...taaaki biri hediye edene kadar..
yok benden geçti zaten eskiden baya bir beslemiştim beslemediğim hayvan yok benim
İçine votos balıgı atıyoruz.. kendi kendine temizleniyor)gôz∂є' Alıntı:acaba kirlendiğinde nasıl temizliyorlar
az çok biliriz bu konularıre-Member' Alıntı:: kabeka ne diyim sana...herşeyden bir şey anlıyorsunkabeka' Alıntı:buradan anlıyoruz ki erkek arkadaşın hediye etmişre-Member' Alıntı:: kabeka balıkları ben de çok seviyorum ama ben sevdiğim için almadım şu güne kadar...taaaki biri hediye edene kadar..
yok benden geçti zaten eskiden baya bir beslemiştim beslemediğim hayvan yok benim
........... hayvan beslemek güzell şey aslında ama nihayetinde hepsi ölüyor ve üzülüyor insan bu yüzden beslenilmemeli bence ........ ):