Akıllı Kadınlar Neden Yalnızdır?

• Konbuyu başlatan crt
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde crt tarafından oluşturulan Akıllı Kadınlar Neden Yalnızdır? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,759 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı Akıllı Kadınlar Neden Yalnızdır?
Konbuyu başlatan crt
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cigdem82
crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul

Akıllı Kadınlar Neden Yalnızdır?

Yanıtı uzun ama erkek egemen toplumlarda çok normal!!
Adeta bir kural.
Televizyonla beslenen, medyatik refleksli toplumumuzun bazı erkekleri, gücün ve iktidarın karşı cinse geçmesi halinde çıldırıyor. cennet anaların ayakları altında deyip, kadın döven zavallıların düştüğü acz

Erkek hep zeki kadından hoşlanır ama zamanla bu zeka yarışında yenilince kızar, küser ve ağlar. Tıpkı yenilgiyi hazmedemeyen bir çocuk gibi. Zeki kadınlar erkeklerin çocuk alt beyinlerinin gelişmediğini bilirler. (gelişmez çünkü doğurganlık yoktur) Şirket sahibi, yönetici hatta başbakan bile olsalar aslında onların hiç büyümeyen bir çocuk olduklarını unutmazlar ve akılları sayesinde her zaman onların istediğini yapıyormuş gibi davranıp, kendi yasalarını uygularlar. erkek, iktidarın hep kendisinde olduğunu sanır.

Akıllı kadınları yanlarında taşımaktan hoşlanan erkekler, zamanla onlardan kaçmanın yollarını ararlar. Çünkü kadın zekasıyla üstünlüğü ele geçirmiştir. . Hem akıllı kadından hoşlanır, hem de akıllı kadından korkar ve kaçar. Yaşadıkları ilişki boyunca yanındaki sevgililerinin zekasıyla övünürken, o zeka kendilerine karşı kullanıldığında öfkeden çılgına dönerler ve hatta kaba kuvvete başvururlar. Bu yüzden akıllı kadınlar hep yalnızdır.

Erkeği onu kandırdığını sanırken, o çoktan ilk kaçamağı yakalamıştır. Telaş yoktur. Çünkü derinlere sessiz inilmelidir ki korkup kaçan olmasın. Bunu düzgün sevdikleri için yaparlar. Amaçları rezil etmek değil, kendisine yapılan haksızlığı tam ve doğru olarak bilme hakkını elde etmektir. Yarım yamalak nefretleri sevmez akıllı kadınlar. Öfkesine değecek düşmanlar lazımdır onlara

Akıllı kadınlar her şeyini verir ve her şeyini alır. Acıları boylarını aşsa da gıkları çıkmaz. Dillerinde pişmanlık cümleleri dolaşmaz. Kendine olan saygılarını ve ayaklar altına almadıkları gururlarına sahip çıkarlar. Kan kusarlar ama kızılcık şerbeti içtiklerini söylerler.

Akıllı kadınlar erkeklerini başkalarına ezdirmezler. Kendileri ezerler. Bunu gururlarını incitmeden yapmaya çalışırlar ama sonunda hep haksız olan onlar olur. Onlar önce susar, sonra sorgular, ondan sonra da cevap verirler. Sustuklarında dillerini dikenli tellere dolar, konuşunca önce kendileri kanar

- Akıllı kadınların konuşacak çok şeyleri olduğu için suskunlukları da büyük olur.
Akıllı kadınlar kendini ezdirmez.
Akıllı kadınlar salağı oynayamaz.
Akıllı kadınlar kendilerine haksızlık etmez.
Akıllı kadınlar mış gibi yapmaz.
Akıllı kadınlar aşıkken de akıllıdır.
Bu yüzden hep yalnız kalırlar.

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Kim akıllıdır kimdeğil tartışmasına girmeyeceğim ama
Wazgeçilmezimdir  özgürlüğüm birde yalnızlığım..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
crt' Alıntı:
Akıllı kadınları yanlarında taşımaktan hoşlanan erkekler, zamanla onlardan kaçmanın yollarını ararlar. Çünkü kadın zekasıyla üstünlüğü ele geçirmiştir. . Hem akıllı kadından hoşlanır, hem de akıllı kadından korkar ve kaçar.
Harun : ) Bana görede doğru bir saptama olmuş..
Gerçekleri acıdır ama şurada biz bizeyiz çekinmeye gerek yok  artık bunun doğruluğunu  lütfen kabul edin  : (

Otu Çek Köküne Bak

Otu Çek Köküne Bak

Kullanıcı
21 Ara 2009
En iyi cevaplar
0
0
Deli nüfusunun o kadar çok olduğu bir dünyada. Akıllı olmak yalnızlık başlıbaşına bir neden zaten.
Sadece akıllı olmak yalnız olmak için yetiyor. Kadındada erkektede bu böyle.
Ama ben zır deliyim  :D

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Harun' Alıntı:
Bence yanlış bir tespit.  :)
Niçin?

Yalnızdır, çünkü artık başkalarına hizmet etmek için değil, kendileri için de yaşamayı öğrenmişlerdir. Ve bu da bazılarının pek hoşuna gitmez:))))

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
dideM' Alıntı:
Yalnızdır, çünkü artık başkalarına hizmet etmek için değil, kendileri için de yaşamayı öğrenmişlerdir. Ve bu da bazılarının pek hoşuna gitmez:))))
Yanıt gerçekten çok güzeldi: )

H

hayal73

Kullanıcı
4 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
Katılmıyorum malesef ,akıllı insan yanlız kalmayı istemez ,yanlızlık kaçıştır ,kendinden kaçış .Akıllı kadınlar neden yanlızdır konusuna dönersek ,kendi kriterlerinde bir kişi bulamadığı için yanlızdır yoksa oda istemez yanlız olmak ..

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Sevgili Hayal: )
Aslında doğru düşünüyorsun ..
Ancak hepimizinde çok iyi bildiği gibi  özellikle kadın,
Aile ,mahalle ,yoplum,gelenek-görenek-töre vb. pek çok baksı altında ve sindirilmiş durumda .
Eğer suskun ve itaatkar kalır ,kimseyi kırmamak adına üzülen kırılan sen (kadın)olur isen çevrende herkes (eşin-dostun,çocukların)pervane olur..
Hele de bir kişiliğini-kimliğini ön plana çıkartarak benimde yaşama 
,özgür düşüne bilme hakkım var dediğin anda yalnızsındır..
Didem'in de sölediği gibi bu durum evet birilerinin işine gelmez..!
Bizim kastettiğimiz yalnızlık işte budur..
Yoksa aile ve sosyal yaşamdan  koparak tekbaşına yaşamayı tabiki kimse istemez..

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
Yo... Akıllı kadınların yalnız olduğunu düşünmüyorum ben.

Yalnız olsalar bile, yalnızlığı düşman olarak değil de, bir ''dost'' gibi görerek akıllılık yaparlar bence...

Görmesini bilene yalnızlık iyi bir dosttur aslında...

G

Gül46

Kullanıcı
17 Eki 2007
En iyi cevaplar
0
0
Türkiye
İnce eleyip sık dokudukları için  çevreyi de iyi gözlemledikleri için gözleri açık ve ezilmek istemediklerinden  :)

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Konuya uygun olacağını düşünerek paylaşmak istedim:)))

ELMA VE ŞARAP

Kadınlar ağaçtaki elma gibidir.
En iyileri en üst dallarda bulunur.
Erkeklerin coğu düşüp incinmekten korktukları için üst dallara uzanmak istemezler.
Onun yerine yere düşmüş çürükleri toplarlar çünkü onları elde etmek daha kolaydır.
Yukarıdaki elmalar ise kendilerinde ararlar suçu ve sorarlar kendilerine 'Nerede hata yapıyorum' diye.
Aslında gerçekten hatasız ve muhteşemlerdir.

Sadece doğru erkeğin ortaya çıkıp cesaretini ve yüreğini toparlayıp o üst dallara ulaşmasıdır bütün olay.

Erkekler ise ...
iyi birer şarap gibidir.
Koruk olarak başlarlar, mayhoş ve tatsız...
Kadınlar tarafından canları çıkana kadar çiğnendikten sonra ancak bir yemeğin yanında gidecek kadar tatlanırlar...

F

Flamingo

Kullanıcı
31 Ağu 2008
En iyi cevaplar
0
0
İzmir
''Cuk oturmuş'' derler ya Ebru, tam konuya uymuş bu paylaşımın :)

Erkeklerin coğu düşüp incinmekten korktukları için üst dallara uzanmak istemezler.
Onun yerine yere düşmüş çürükleri toplarlar çünkü onları elde etmek daha kolaydır
Çok güzel bir zamanlamayla, iyi bi şekilde aydınlattın beni... Ve de özellikle ikinci cümleye çok güldüm...

Aman sakın incinmesinler!! (!)

İncinmesinler ki, bedel ödemeden bir kazanç elde edilemeyeceğini anlasınlar... Tabi anlaması gerekenlerden söz ediyorum, lafım meclisten dışarı... Ve asla incinmesinler ki, yerdeki çürükleri toplamaya mahkum olsunlar...

Aslında böylesi daha iyi. Herkes hak ettiği gibi yaşıyor ve hakettiği bedeli ödüyor!

Neyse... Şu an zaten öfkeliyim, daha fazla şey yazmayacağım. Ama şunu da ekleyeceğim;

Erkekler ise ...
iyi birer şarap gibidir. Koruk olarak başlarlar, mayhoş ve tatsız...
Devamı da şu; pek çoğu ömürleri boyunca öyle kalırlar: Mayhoş ve tatsız!

E

ebruliyn

Kullanıcı
29 Nis 2008
En iyi cevaplar
0
0
Beğendiğine sevindim Flamingo,sanırım sende dalların üstünde bir elmasın  ;)

Erkekler ise ...
iyi birer şarap gibidir. Koruk olarak başlarlar, mayhoş ve tatsız...

Devamı da şu; pek çoğu ömürleri boyunca öyle kalırlar: Mayhoş ve tatsız!
Hahahahahahaha bende buna çok güldüm

B

BİLMİŞ

Kullanıcı
30 Ocak 2010
En iyi cevaplar
0
0
ereğli
bakıyorumda eşitlik diye bağıran kadınlar daha kendi aralarında eşit olamamışlar sizler kendinizi çürük elma sağlam elma diye bana göre bütün kadınlar aynıburnu kaf dağında

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
BİLMİŞ' Alıntı:
bakıyorumda eşitlik diye bağıran kadınlar daha kendi aralarında eşit olamamışlar sizler kendinizi çürük elma sağlam elma diye bana göre bütün kadınlar aynıburnu kaf dağında
Bak bu sözler annene ,varsa kızkardeşine de gidiyor haberin olsun: (

D

dideM

Kullanıcı
5 Eyl 2007
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
BİLMİŞ' Alıntı:
Dikkatli okursanız neredeyse tüm yorumlar birbirini desteklemiş.