ağlamamak elde değl, bu kadar profesyonel bir film görmedim(nde olsa türk filmi)

• Konbuyu başlatan séalih
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde séalih tarafından oluşturulan ağlamamak elde değl, bu kadar profesyonel bir film görmedim(nde olsa türk filmi) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,520 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı ağlamamak elde değl, bu kadar profesyonel bir film görmedim(nde olsa türk filmi)
Konbuyu başlatan séalih
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cantuuu
S

séalih

Kullanıcı
17 Ağu 2010
En iyi cevaplar
0
0
Erzurum
                    BİR FİLM BÖYLESİNE GÜZEL OLUR VE BU FİLMDE DE TÜRKAN ŞORAY OYNARSA AĞLAMAYACAK ADAM TANIMIYORUM!!

ÖZETİNİ İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN                 =       http://www.vidivodo.com/203783/turkan-soray-_-donus

TAMAMEN İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN              =       http://www.onlinefilmler.net/959/Donus_-_Kadir_Inanir_Turkan_Soray.html  NOT:FİLM YÜKLENİYOR YAZISINI GÖRDÜYSENİZ BEKLEYİN. FİLM GÖRÜNTÜLENECEKTİR.

İYİ SEYİRLER...

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul

Ben Türk filmi diye ayırmadan gönderiyorum ki fazla başlık açılmasın

A

asukaki

Kullanıcı
23 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
Trabzon
O zaman filmi izlemeni tavsite ediyorum hemide şiddetle. Eğer bulabilirsen ; Dünyanın Orta Yerinde Aşka Ağlıyorum.
Ama Japon yapımını bulabilirsen. Abd yapımında işe cinsellik katmışlar.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
asukaki' Alıntı:
O zaman filmi izlemeni tavsite ediyorum hemide şiddetle. Eğer bulabilirsen ; Dünyanın Orta Yerinde Aşka Ağlıyorum.
Ama Japon yapımını bulabilirsen. Abd yapımında işe cinsellik katmışlar.

Bu aralar  içinde; aşk, sevgi ve özlem üzerine olan filmleri tercih etmiyorum. Hepsi vıcık vıcık geliyor :) İzlemeye hazır olduğumda mutlaka dediğin filmi izlicem ;)