Nijerya'nın en önemli etkinliklerinden olan Arangungu Festivali her yıl Nijerya'nın kuzey doğusundaki Kebbi'de düzenleniyor...En büyük balığı yakalayanın ödülü $7500.
Ödülü okuyunca denesemmi diye düşündüm ama resimlerden sonra vazgeçmek zorunda kaldım neden bu kadar yüksek fiyat anlıyorum... O izdihamda herhalde beni yakalayıp balık diye sunarlar!
onlar için gayet normal olan bir balık tutma yöntemi olsa gerek bu... :-\ hayret ettim o çamurlu göletten oldukça büyük bir balık tutulmuş... ve sonunda ödül yerini bulmuş
bu kadar bereketli topraklarda yaşayıp aç kalan sefelat içinde doğan,ölen başka toplum yoktur herhalde bizde o yöne doğru gidiyoruz bu gidişle 2 yıl sonra pirinç 20 Ytl olur boğazda balık bulana 5 milyon$ verilir.eğer bulan olursa tabii ki teşekkürler Kristal her zaman ki gibi kaliteli bir paylaşım
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.