S
su perisi
Kullanıcı
- 4 Ocak 2007
- En iyi cevaplar
- 0
- 0
Evet size noel ağacı süslemenin püf noktalarını öğreteceğiz..
Dersimizde katkılarından dolayı evin en küçük bireyi olan Kazım ın bu güne özel yetiştirilmiş noel ağacı süsleme tekniği ;D
1.dersimiz noel ağacımız için süslemede kullanacağımız malzemelerimizi göz önüne ekleriz
(Şapkanın altından çıkarken)
Yatay şekilde duran-şimdilik- ağacımızı süsleme araç ve gereçleri ile takarız takıştırırız
Bütün ayrıntılar önemli ve tek tek özenle yerleştirilmeli ağacın dallarına
Son olarak ağacımızı muntazam şekilde kaldırıp nasıl durduğunu kontrol ettikten sonra bir iki hamle ile son rutuşlarını vermek olacak..
AAA bu kutuyu takmıştım bak bana iş çıkardı (Kazım'ın ağzından) ;D
Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de red mi edersiniz? Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanları koruyan çitler olsun. Mutlu Yıllar!!
Pastasız kutlama yarım kutlamada içecekleride bir zahmet gelirken getirin
Dersimizde katkılarından dolayı evin en küçük bireyi olan Kazım ın bu güne özel yetiştirilmiş noel ağacı süsleme tekniği ;D
1.dersimiz noel ağacımız için süslemede kullanacağımız malzemelerimizi göz önüne ekleriz
(Şapkanın altından çıkarken)
Yatay şekilde duran-şimdilik- ağacımızı süsleme araç ve gereçleri ile takarız takıştırırız
Bütün ayrıntılar önemli ve tek tek özenle yerleştirilmeli ağacın dallarına
Son olarak ağacımızı muntazam şekilde kaldırıp nasıl durduğunu kontrol ettikten sonra bir iki hamle ile son rutuşlarını vermek olacak..
AAA bu kutuyu takmıştım bak bana iş çıkardı (Kazım'ın ağzından) ;D
Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de red mi edersiniz? Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanları koruyan çitler olsun. Mutlu Yıllar!!
Pastasız kutlama yarım kutlamada içecekleride bir zahmet gelirken getirin