Adım adım noel ağacı süsleme :D

• Konbuyu başlatan su perisi
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası) kategorisinde su perisi tarafından oluşturulan Adım adım noel ağacı süsleme :D başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,876 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Anlık Kareler (Fotoğraf Dünyası)
Konu Başlığı Adım adım noel ağacı süsleme :D
Konbuyu başlatan su perisi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan su perisi
S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Evet size noel ağacı süslemenin püf noktalarını öğreteceğiz..
Dersimizde katkılarından dolayı evin en küçük bireyi olan Kazım ın bu güne özel yetiştirilmiş noel ağacı süsleme tekniği  ;D

1.dersimiz noel ağacımız için süslemede kullanacağımız malzemelerimizi göz önüne ekleriz :D

(Şapkanın altından çıkarken)

Yatay şekilde duran-şimdilik- ağacımızı süsleme araç ve gereçleri ile takarız takıştırırız :D

Bütün ayrıntılar önemli ve tek tek özenle yerleştirilmeli ağacın dallarına :D

Son olarak ağacımızı muntazam şekilde kaldırıp nasıl durduğunu kontrol ettikten sonra bir iki hamle ile son rutuşlarını vermek olacak..

AAA bu kutuyu takmıştım bak bana iş çıkardı (Kazım'ın ağzından)  ;D

Gül için dikene razı olur musunuz, yoksa dikeni de gülü de red mi edersiniz? Yeni yıllarda güllerle dolu günlerin dikenleri sizi düşmanları koruyan çitler olsun. Mutlu Yıllar!!

Pastasız kutlama yarım kutlamada içecekleride bir zahmet gelirken getirin :D

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Henüz 4 aylık bebe :) Ah birde konuşabilse neler neler öğreteceğim de gak-guk lamaktan ileri gidemiyor :D

Birde çok süslü görmelisin,aynanın önünden hiç ayrılmıyor sürekli kendine bakıyor ve annesi gibi kitapları,renkli oyuncakları ve telefondan müzik dinlemeyi  çok seviyor :)

V

vega

Kullanıcı
24 Ara 2008
En iyi cevaplar
0
0
Diyarbakır
gerçekten çok şekerr yaaa  :) :)bayılıyorum hayvanlara ama işte annem bayılmıyo :D yoksa doldururdum evi sanırım

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Su perisi : )
Papağan sizin mi gelsem de az sohbet etsem mümküm mü?
Düşünce suçlusu bir papağan fıkrası vardıya onu anlatayım  belki beğenir: (

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Bizim(di) şimdi öldü :(
Geçen hafta içi,o kadarda alışmıştık oysa ölürken elimdeydi,ruhunun çıkış anını ta içimde hissettim,keşke ölü bulsaydık kafeste elimde ölmeseydide :( O kadar alışmıştık:(

Şimdi onun acısını unutmak için başka tür hayvan aldık,ekleyeyim sende fıkrayı anlat o zamana kadar

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0

Yeni yılda Kazım'ın ölümüyle birlikte evimize neşe getirmesini düşündüğümüz ama sürüngen olduğu için biraz soguk ve hareketsiz-tabiri caizse heykel misali duran- korktuğu an bulunduğu ortamın renğine dönüşebilen iguanamızla tanıştıralım :)

İsmi konusunda henüz bir karara varamadık,sizin de katkınız olursa isim konusunda görüşlerinizi bekliyoruz eksik etmeyiniz..

İsim bulana kadar sahibinin ismi ile hitap edeceğiz.

İşte karşınızda Oguzhan :) Ne kadar şirin değil mi?  ;D

Bir günlük hali ile henüz birbirimize alışamadık ama çok uysal şimdilik hiç hareketsiz durmayı çok seviyor :) Robot misali,gözlerini kırpmasa canlı oldugundanda şüphe edeceğiz :D

Yüksekte durmayı seviyor en yükseğe tırmanıp aşağı bakmak hobileri arasında :D

Gelir gelmez kendine arkadaş edinmek için balığımızın başına geçti :D acaba niyeti ne yönde-yeme-yutma-  ;D

Çok düşünceli duruyor,kafasının içinden geçenleri okumak isterdim :D

Vejeteryan olur kendileri,kuyruguda bir metreye yakın dikkat etmek lazım,sinirlendimi savurdugu kuyrugu vurdugu yerde gül bitmiyor :D benden söylemesi :D

Oğuzhan'ın resimleri daha sonra güncellenecektir :)
Şirinliği ile bakalım kendini sevdirebilecek mi :D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Su Perisi' Alıntı:
Bizim(di) şimdi öldü :(
Geçen hafta içi,o kadarda alışmıştık oysa ölürken elimdeydi,ruhunun çıkış anını ta içimde hissettim,keşke ölü bulsaydık kafeste elimde ölmeseydide :( O kadar alışmıştık:(

Şimdi onun acısını unutmak için başka tür hayvan aldık,ekleyeyim sende fıkrayı anlat o zamana kadar
Ben fıkrayı papağana (Kazım'a)anlatcaktım .
Baksana onunda ömrü yetmedi.. :'(
Ay ne yalan söleyim Oğuzhan'ı hiiç sevmedim .(aman kızın duymasın yoksa  O da beni sevmez)
Ben korkarım böyle canlılardan.
Bırak elime alıp resim çektirmeyi resmine bile bakamıyorum..
Ama Oğuzhan'a isim budum.
Murahhan olsun: (

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
Korkacak bir şey yok :) sadece soğuk bieazcık ama zararsız ve zehirsiz,ayrıca "yahşi batı" filminden bir isim bulduk" istenmeyen tüğ" babamız istemiyor da senin gibi düşünüyuor  ;D
Şimdilik "istenmeyen tüğ" diye hitap ediyoruz,daha iyisini bulana kadar bu isimle hitap edeceğiz :)

Çok şirin ablası istemememzlik felan etme  ;D

crt

crt

Kullanıcı
11 Eyl 2009
En iyi cevaplar
0
38
İstanbul
Aman aman istemez ..
Size geldiğimde onu komşuya emanete falan bırakın yoksa apartmanı ayağa kaldırırım..
Korkarım ben    : (
Adı" Dobrowski "olsun mu?

S

su perisi

Kullanıcı
4 Ocak 2007
En iyi cevaplar
0
0
fena değil de daha iyisini bulabilirsen sizin eve gelirken getirmem :D

Şimdi çıkmam gerek yarın geldigimde sana komşularımıza gösterdiğindeki tepkilerini anlaırım aklımıza geldikçe halen gülüyoruz  ;D