8. Sınıf Matematik

• Konbuyu başlatan mehmet120
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde mehmet120 tarafından oluşturulan 8. Sınıf Matematik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,935 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı 8. Sınıf Matematik
Konbuyu başlatan mehmet120
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan DeryaDer
M

mehmet120

Kullanıcı
21 Eki 2013
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
8. sınıfa gidiyorum ve matematiğim çok kötü nerdeyse hiçbişey anlamıyorum nasıl çalışmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim lütfen yardım edinn  :(

DeryaDer

DeryaDer

Derya Karacan
Moderatör
22 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
28
www.deryakaracan.com
mehmet120' Alıntı:
8. sınıfa gidiyorum ve matematiğim çok kötü nerdeyse hiçbişey anlamıyorum nasıl çalışmalıyım nasıl bi yol izlemeliyim lütfen yardım edinn  :(
Öcelikle sana tavsiyem okulunda şayet varsa rehberlik servisiyle görüşüp rehber öğretmeninin danışmanlığında bir program hazırlaman.
Eğer rehber öğretmen yoksa konuları günübirlik tekrar et, bol soru çöz, derste çözdüğünüz soruları bakmadan kendin çözmeye çalış ve matematik öğretmeninin yakasını bırakma anlamadığın her şeyi öğretmenine rica ederek sormanı tavsiye ediyorum.

M

mehmet120

Kullanıcı
21 Eki 2013
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
bunu dikkate alcam başka neler yapabilirm  :)

DeryaDer

DeryaDer

Derya Karacan
Moderatör
22 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
28
www.deryakaracan.com
mehmet120' Alıntı:
bunu dikkate alcam başka neler yapabilirm   :)
Dikkate alacağım olacaktı doğru yazım ;) Sen bunları uygula hala başarısız oluyorsan başka çözüm yolları ararız. Birçok öğrenci bu tavsiyelerimle başarılı oldu her şey sende bitiyor unutma bunu ;)

M

mehmet120

Kullanıcı
21 Eki 2013
En iyi cevaplar
0
0
Ankara
şuan yapıyorum ama hala anlamıyorum bu matematiği ya  :'(

DeryaDer

DeryaDer

Derya Karacan
Moderatör
22 Şub 2009
En iyi cevaplar
0
28
www.deryakaracan.com
inanacaksın sabırla çalışacaksın ve zamanla göreceksinki başarıyorsun. İnan buna gün gelecek başardığını  gördüğünde iyiki çalışmamı bırakmadım diyeceksin. Düşün odan dağınık olduğunda hiçbir eşyanı bulamazsın ama tüm eşyalarını yerli yerine koyduğunda düzenli olduğunda istediğin eşyayı bulmakta zorlanmazsın. Çok soru çöz öğretmenlerine çözemediğin soruları mutlaka sor. Sen aslında başarmanın adımını attın eğer boşverip zaten yapamıyorum deseydin ne yapabilirimi düşünmezdin. İnanıyorum başaracaksın. Zihin açıklığı diliyorum.