...4 şişede hayatın özeti...

su perisi

Kullanıcı
Nasıl ama ???  ;)

image001qe1.jpg

haydaaaa e ben o zaman 3/4'teyim bu duruma göre.
ve ölümüm yakın demektir :P

Çok şey anlatan bir resim..
Daha önce de paylaşıldı lakin aramalarım sonuçsuz kaldı..

Yinede teşekkürler.

güzel paylaşım saol ama 3. cü şişeye katılmıyorum ben hayatımın hiç bi köşesinde beni ifade etmez gibime geliyor  :) onun yerine su şişesi koysak olur mu  ;)

_blue_' Alıntı:
güzel paylaşım saol ama 3. cü şişeye katılmıyorum ben hayatımın hiç bi köşesinde beni ifade etmez gibime geliyor  :) onun yerine su şişesi koysak olur mu  ;)
Su şişesi hayatın her döneminde var ama.

Kristal' Alıntı:
_blue_' Alıntı:
Su şişesi hayatın her döneminde var ama.
peki 3. şişenin yerine ne koyabiliriz alternatif üretmek lazım  :) ilaç şişesi(serum şişesinden 10-20 yıl önceki dönem ) vs vs. neyse kabul ediyorum bi kısım insanları ifade etmiyor 3. şişe ama çoğu insanı ifade ediyor

ben serum şişesindeyim,hayatımın yarısını onun yanında geçiriyorum ama kendime değil başkalarına takıyorum.Bu durumda ben nerdeyim acaba

feride_frd' Alıntı:
ben serum şişesindeyim,hayatımın yarısını onun yanında geçiriyorum ama kendime değil başkalarına takıyorum.Bu durumda ben nerdeyim acaba
Sen damardan girdin olaya :D

Safari' Alıntı:
Çok şey anlatan bir resim..
Daha önce de paylaşıldı lakin aramalarım sonuçsuz kaldı..

Yinede teşekkürler.

Sonuçsuz kalır tabi:) paylaşılmamıştı.. moderatörüm. siz başka yerden hatırlıyorsunuz herhalde  ;)

Biberonda hiç içmemişim :(
kolayı sevmem :(
içkimi iğğğğğğğğğğ yeşilaycıyım  :(
geriye kala kala serummu kaldı yani.. ???

Geri