- Sakatlar bir toplumun aynasıdır. - Özürlü insanlar da bizim insanımızdır. - Özel eğitim olmadan çağdaş eğitim olmaz. - Engelliler sadaka değil, ilgi ve iş beklemektedirler. - Ne oldum değil, ne olacağım demeli."
Engelli Olmak (3 Aralık Dünya Engelliler günü).. Bedensel -zihinsel engelli olmak (doğuştan yada sonradan)insan olmaya ve başarısına engel değildir .Yeterki onlara da yol açarak şans tanıyalım.Yeteneklerinden bilgi birikimlerinden yaşam deneyimlerinden ve potansiyellerinden yararlanabilelim. Temel ilkemiz İNSANA SAYGI olsun. Yeterki düşünme özürlü olunmasın.Engelli olan kim? Engelli görünenler mi engelli görünmeyen biz engelsizler mi? İşte bunun farkında olalım.!Tüm engellilere sağlıklı mutlu ,başarılı bir hayat dilemek isiyorsanm da duyduğum acının tarifi anlatılır gibi değil.Şairane sözlerle edebiyat yapmak istemiyorum.Biraz daha duyarlı ,biraz daha insancıl olmak.Hepimiz için her an her şey olabileceğini,ve yine hepimizin birer engelli adayı olduğumuzu unutmamak gerek... -crt-
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.