????????

• Konbuyu başlatan yasin97
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Serbest Kürsü kategorisinde yasin97 tarafından oluşturulan ???????? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,540 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Serbest Kürsü
Konu Başlığı ????????
Konbuyu başlatan yasin97
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan sürmenaj
Y

yasin97

Kullanıcı
6 Haz 2011
En iyi cevaplar
0
0
www.facebook.com
rahat,sakin,acele etmemenin,her seyi yanlış anlamamanın,bir seyi yapmadan önce 1 dakika olsun düşünmek.

bunları uygulamanın yöntemleri,nasıl bir şekilde bunları yapabiliriz?

cevaplayan ve cevaplamayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

C

cantuuu

Kullanıcı
19 Mar 2011
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
Ben bunu geliştirmek için bir bileklik almıştım. O bilekliğe her baktığımda dikkat etmem gerektiğini hatırlar ona göre davranmaya çalışırdım. Her konuda oldu mu? HAYIR! ama kısmen değişimler olmuştu...

S

sürmenaj

Kullanıcı
8 Haz 2011
En iyi cevaplar
0
6
Bursa
Bana sorarsanız öncelikle soğukkanlılığı elden bırakmamanız gerekiyor. Böylece söylemiş olduğunuz "rahat, sakin, acele etmeme" özelliklerini bir nebze olsa kazanmış olursunuz.

Her şeyi yanlış anlamamak için ise yine soğukkanlı bir biçimde olayları farklı açılardan düşünerek analiz etmelisiniz. Buna empati de dahil. Farklı açılardan düşündüğünüzde, olayın almış olduğu diğer boyutları; empati sayesinde de karşınızdakinin neden o davranışı yaptığını anlamış olursunuz.

Bir şeyi yapmadan önce bir dakika düşünmeye gelirsem; bu, sizin elinizde olan bir şey bana sorarsanız. Çünkü; insan, davranışlarını kendisi belirler. Ama yine de soğukkanlılığı bu maddeye de yazsak hata yapmış olmayız herhalde. "Bir an önce olsun da kurtulayım." anlayışı yerine, "nasıl yaparsam daha uygun olur acaba" anlayışını benimsediğimizde otomatik olarak bu sorun da ortadan kalkacaktır bence.