19 Mayıs ATATüRK'Ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crt

Kullanıcı

19 Mayıs ATATüRK'Ü Anma  Gençlik Ve Spor Bayramınız Kutlu Olsun..

19mayis7xl.gif

atatrk.jpg

19 Mayıs güven, sevinç, hareket günüdür...
        19 Mayıs yeni Türkiye'nin ve Atatürk'ün doğum günüdür...
        19 Mayıs ulusal egemenliğin başlangıç günüdür ...

Selam olsun Mustafa Kemal'e ...Selam olsun Atatürkçü gençliğe...

Teşekkürler crt kutlu olsun herkesin bayramı...
Ama düşüncem ; Atatürk eğer yaşasaydı onu kutlamamızın yerine onun düşüncelerini anlamamıza daha çok önem verirdi daha doğrusu ileri görmemiz için çabalardı. Gençlerin geleği görebilmesi için uğraşırdı. Şimdiki gençlik önünü göremiyor :) Geleceğide görmesinler diye karartılıyor.

19 MAYIS TÖRENLERİ HER YERDE HER ALANDA ...KUTLANACAK...!
Danıştay, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Ankara dışındaki illerde 19 Mayıs kutlamalarının yalnızca okullar ve öğrenciler arasında kutlanmasına ilişkin genelgesi hakkındaki yürütmeyi durdurdu.

ATAM...
Türk gençliği olarak hürriyetin, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyetin ve devrimlerin yılmaz bekçileriyiz.
Her zaman, her yerde, her durumda,
ATATÜRK ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için; bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verir, kendimizi Büyük Türk Ulusuna adarız...
'Unutmayınız ki bu halk baskıya boyun eğmez esareti asla sevmez.!
Gün olur bölücü hainlari sürer atarız vatandan! Gerekirse güneş yine doğar SAMSUN'dan.'
SARI SACLI MAVI GOZLUM

'19 Mayıs ATATÜRK'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı' kutlu olsun TÜRK ULUSUNA...
577717_352269278168912_100001575291648_979810_1391113894_n.jpg

Türk gençliği olarak hürriyetin, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyetin ve devrimlerin yılmaz bekçileriyiz...
Her zaman, her yerde, her durumda, ATATÜRK ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için; bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verir, kendimizi Büyük Türk Ulusuna adarız... Engeller, tehlikeler, fırtınalar gözümüzü yıldırmayacak..
Selam olsun Samsun'dan doğan güneşe...Büyüksün Mustafa Kemal'im ...
Saygıyla..

crt' Alıntı:
Türk gençliği olarak hürriyetin, bağımsızlığın, egemenliğin, cumhuriyetin ve devrimlerin yılmaz bekçileriyiz...
Her zaman, her yerde, her durumda, ATATÜRK ilkelerinden ayrılmayacağımıza, çağdaş uygarlığa geçmek için; bütün zorlukları yeneceğimize namus ve şeref sözü verir, kendimizi Büyük Türk Ulusuna adarız... Engeller, tehlikeler, fırtınalar gözümüzü yıldırmayacak..
Selam olsun Samsun'dan doğan güneşe...Büyüksün Mustafa Kemal'im ...
Saygıyla..

Atatürk'ümüzü anma gençlik spor bayramımızı çok güzel kutlamışsın sevgili Ayfer ablacığım teşekkürler.
Ne mutlu Türk'üm diyene!

Canım benim teşekkür ediyorum...
Ne yazık ki suçtur artık mutlu olmak ..Hele de TÜRK isen sudan ucuzdur kanın ...

deryader' Alıntı:

NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE! öyleyse ablacığım...

Cenım benim sevgili DERYA'm
Çok isterdim ama bunca baskı ve haksızlıklar karşısında çokta mutlu değilim ama grurluyum TÜRK olmaktan...

Geri