??

  • Konbuyu başlatan melly838
  • Başlangıç tarihi

Konu hakkında bilgilendirme

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Meslekler Rehberi kategorisinde melly838 tarafından oluşturulan ?? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,763 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Meslekler Rehberi
Konu Başlığı ??
Konbuyu başlatan melly838
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan melly838
M

melly838

Kullanıcı
7 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
  Önceden doktor olmak istediğimi söylemiştim. karnemde fizik-biyoloji 3 ,diğerleri 4 ve 5. sizce derslerimde iyi gidiyormuyum?hedefime ulaşabilirmiyim?
 
B

Batusch

Kullanıcı
22 Mar 2009
En iyi cevaplar
0
0
notlarına bakarak doktor olup olmaman hakkında karar vermemelisin. Eğer gerçekten doktor olmanın gerektirdikleri dahilinde mesleğinde mutlu olacaksan bunu düşünmelisin. Notlar sadece sınıfını geçmene yarar hele ki üniversitede kendini geliştirmediğin ve sosyal olamadığn sürece notların pek de önemi yok... Ben de doktor olmak istiyordum, sonra en yakın mesleği biyolog olmaya karar verdim. (puanım ancak buraya yetti) Çok sevdim, çok güzel bilgiler edindim ve belki de bir çok doktordan daha ciddi yaptığıma inanıorum işimi... Fakat şimdi ise psikoloji okumak ve yüksek lisans ve doktora yapıcam, psikoterapist olmaya karar verdim. Hayatın neler getireceği belli olmuyor. Hepsi ilgim dahilinde alınan kararlar. Asla nota göre karar verme... Varsın en düşük notları sen al, doktorluğu severek yapacaksan kim dur diyebilir sana? Başarılar..
 
M

melly838

Kullanıcı
7 Eki 2009
En iyi cevaplar
0
0
İstanbul
cevabın için teşekkürler.ben başaracağıma inanıyorum ama biraz son sınıfta gireceğim sınavın korkusu var.
 
Üst