Ya acaba yeni bir konu açtıktan sonra konu açarken metinde yapmış olduğum hatalar vs... düzeltmek için ne yapmam gerekiyor? Yani açtığım konu da bir hata yaptığımda bu hatayı nasıl düzeltebilirim?
Bu konuyla ilgili daha önce de birkaç kere yönetim tarafından açıklama yapıldı. Konuyu açmadan önce bir göz gezdirmenizi rica ediyorum.
Ancak tekrar altını çizmek gerekirse, Düzeltme yetkisi bir rütbe ile (forum mesaj sayısına göre) verilmektedir.
Sizin konu içindeki yanlışlığı görmenizi "GÖNDER" tuşuna basmayıp ; ÖNİZLEME yapmanız çözecektir. Sizin vesilenizle konuya tekrar açıklık getirmiş oldum.
Lütfen mesajlarınızı göndermeden önce, önizleme tuşu ile izleyin.
Oldu ki önizleme yapmadınız, farkına varamadınız ve gönderdiniz. VE düzeltme yetkiniz de yok. Bu durumlarda, kategori yetkilisi başta olmak üzere herhangi bir forum yöneticisi arkadaşıma konunuzun linkini ve düzeltilecek yeri özel mesaj ile iletirseniz, yardımcı olacaklardır.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin ! Forumdan daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz Hello Welcome to Guest! Register here to benefit more from the forum
Bu site, içeriği kişiselleştirmenize, deneyiminizi uyarlamanıza ve kaydolduğunuzda oturumunuzu açık tutmanıza yardımcı olacak çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerezleri kullanmamıza izin veriyorsunuz.